Teatrul Coquette va invită Joi 21 mai 2015  la ora 19.30 la:

Încă o șansă – Teatru Forum

Proiectul ÎNCĂ O ȘANSĂ a luat naștere în anul 2008. În decurs de 6 luni am strâns mulți prieteni, care veneau la fiecare poveste despre viață, să își aducă aportul pozitiv în rezolvarea problemelor, dilemelor personajelor.

În perioada de pauză (la public) proiectul s-a dezvoltat cu tehnici noi de conturare a poveștilor, a pregătirii personajelor. Acest lucru se datorează dorinței noastre pentru ca voi spectatorii să vedeți spectacole care să vă miște și să vă ridice adrenalina.

Pentru cei care nu știu: Veniți la acest speactacol, vedeți timp de maxim 20 minute o piesa – trageți concluziile, apoi noi reluam piesa. Voi, din acest moment, luați sforile în mână. Când doriți opriți spectacolul și interveniți pe scenă sau din public și propuneți schimbări. Cum faceți acest lucru? Simplu – printr-o singură bătaie din palme – actorii se opresc în STOP CADRU, voi luați locul unui actor, îi preluați personajul și propuneți…” – Orlando Petriceanu, regizorul si producatorul proiectului

Cu: Orlando Petriceanu, Ramona Cutina, Pavel Barsan, Alexa Popa, Dan Apavaloaie, Raluca Straia Andrei si Mihai Ripan, Bogdan Durlicioiu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă 23 mai 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povești – Aladin și lampa fermecată

Atelierul de povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) să deslușească corect povestea.

Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului și ale desenului să descopere povestea.  Ei învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel telentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă și Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Poza Valsul Hazardului

Sâmbătă 23 mai 2015  la ora 19.00 la

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.
O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Afis Ana si Elsa 

Duminică 24 mai 2015  la ora 11.30 la

Ana și Elsa – Regatul de gheață

Ana și Elsa, două surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite să se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul în gheață. Oare cum se va sfârși povestea noastră? Omul de zăpadă, Olaf ne povestește cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile în regatul Arendalle, unde s-au născut cele două prințese, separate de frică. Curajul este atuul Anei în fața puterii de gheață a surorii ei, și indiferent ce se întâmplă, dragostea familiei este cea mai importantă. O poveste înduioșătoare care stă sub semnul curajului, al veseliei vă este prezentată în acest spectacol.

Cu: Gabriela Marin, Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Regia, scenografia si textul: Celina Nițu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Secretul Atomic

Duminică 24 mai 2015  la ora 19.00 la

Secretul Atomic, de Lucia Verona

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui credem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un președinte în biroul său? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premieraă nu doar în țară, ci și în întreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, minunata Crina Zvoboda.

Cu: Crina Zvobodă și Ruxandra Bălașu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Vanzatorii ambulanti

Joi 28 mai 2015  la ora 19.30 la

Vânzătorii ambulanți, de Murray Schisgal

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc zace o emoție puternică, o dorință nespusă. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. În port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al său, pare-se.
Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face apariția o superbă vânzătoare de flori…
O comedie inteligentă, presărată cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistică, puterea persuasiunii”.
Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărător de asemenea se va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distribuția: Pavel Bârsan, Orlando Petriceanu si Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Mondeni-tati

Vineri 29  mai 2015  la ora 19.30

Mondeni-tăți – Capitolul 2!

Comedie inspirată de textele lui Tudor Mușatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. Actrițele Ruxandra Bălașu și Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, înfățișând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații  neașteptate. Această „emisiune” este o combinație între teatru, comedy show și improvizație.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuție: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă, Mihai Stănescu și Pavel Bârsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here