Prințul din Bel Air revine pe ecranele din România la Comedy Central

0
269
Printul din Bel Air

Primăvara aceasta, Will Smith revine pe micile ecrane din România în rolul din serialul care l-a făcut celebru – Prințul din Bel Air. Începând cu 2 martie, Comedy Central va difuza episoade duble din serialul de comedie în fiecare miercuri, de la ora 20.00. Producția americană a rulat șase sezoane, din 1990 până în 1996, și a devenit un adevărat fenomen la nivel global, atrăgând numeroși fani.

Will, un adolescent care trăiește în Philadelphia și își petrece mare parte din timp pe străzile orașului, este trimis să locuiască împreună cu rudele sale înstărite din sofisticatul cartier Bel-Air din Los Angeles. Mama lui crede că este o bună ocazie ca acesta să învețe cum să se comporte, după ce Will intră într-un conflict cu un grup de tineri. Adolescentul se face rapid remarcat și nu durează mult până când începe să se integreze în familia Banks, deși rudele sale sunt de multe ori mirate de comportamentul lui. Pe măsură ce aceștia învață să trăiască alături de Will, el se adaptează unui stil de viață total diferit.

Promo-ul noului sezon îl prezintă pe artistul Krem într-o adaptare locală a genericului devenit deja celebru. Simpaticul Krem devine astfel Freș Prinț în România. Promo-ul serialului Prințul din Bel Air poate fi vizionat pe pagina de Facebook și Instagram Comedy Central.

Mai mult, pentru a sărbători cum se cuvine revenirea Prințului din Bel Air, Comedy Central își invită toți fanii de pe Instagram să accepte provocarea #CarltonDanceChallenge și să recreeze faimoasele mișcări de dans ale lui Carlton Banks. Detalii despre acest challenge sunt disponibile aici.