Bucuresti, 22.04.2015. Din dorinta de a impartasi experienta acumulata in urma organizarii a peste 40 de evenimente de success, Delivering Life sustine pe 9 mai Delivering Events, primul training de organizare de evenimente din Romania care iti ofera ocazia sa pui in practica toate lucrurile invatate prin organizarea unui real.

 Astfel, Delivering Life a dezvoltat un model nou de organizare, aplicabil oricarui tip de  eveniment, care mai mult decat a aduce oamenii impreuna, reuseste sa transforme momentul intr-un memorabil pentru cei care participa.

Experientele pe care le creez scot la lumina oamenii frumosi si plini de viata, care se ascund inauntrul oamenilor pe care ii vede toata lumea. Delivering Life are in portofoliu clienti precum Ursus, Phillips, GPeC sau TEDx”, spune Andrei Tudose, fondatorul Delivering Life.

Trainingul din 9 mai isi propune sa le impartaseasca acest model de succes tuturor celor care isi doresc sa invete cum se organizeaza un eveniment de la A la Z, celor care fac asta deja si isi doresc o alta abordare sau celor care pur si simplu vor sa experimenteze ceva nou. Unicitatea trainingului vine din faptul ca, in urma celor 6 ore de activitati practice, participantii vor forma o echipa pentru a organiza la inceputul lunii iunie un eveniment real: a treia editie a Galei Oamenilor 2015.

Delivering-Events

Acest eveniment celebreaza omul de rand, care in fiecare zi merge cu metroul la munca, grabit si mecanic, prin inghesuiala si printre oameni cu fete mai degraba triste. Gala Oamenilor este evenimentul care schimba starea celor angrenati in rutina zilnica, aplaudandu-i, la propriu, pe covorul rosu.

Trainerii si-au propus ca acest curs sa fie unul interactiv, astfel incat sa dezvolte participantilor competente practice.

„Practica, exercitiul reprezinta printre cele mai bune metode de invatare. De aceea ne dorim sa oferim mai mult decat un curs: sa cream o experienta in sine pentru cei care vin la training, asa cum ar face-o orice eveniment memorabil Delivering Life”, explica Mihaela Georgescu, specialist in comunicare, primul Networking Trainer si Coach din Romania si organizator al evenimentelor Bataia cu Apa si Petrecerea de Pietoni 2014.

Motive pentru a participa la trainingul Delivering Events – participatii vor:

– descoperi secretul succesului evenimentelor Delivering Life

– intelege cum sa faca un buget (realist)

– stii sa planifice activitatile pentru a asigura succesul evenimentului

– invata sa formeze o echipa si sa comunice eficient

– dezvolta o strategie de promovare aplicabila oricarui eveniment

– vor pune in aplicare toate cunostintele prin organizarea unui eveniment real

Delivering Life este o organizatie care a luat viata din dorinta de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, inglobate in ritmul cotidian.

Inscrierea se face pe http://exp.deliveringlife.com/events-training/, iar toti cei inscrisi pana pe 30 aprilie, au o reducere de 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here