Primul Red Bull SoundClash din România te-așteaptă într-o lună să-i bați la ușă

0
38
  • Astăzi este ultima zi în care puteți achiziționa bilete la prețul de 49 RON
  • Din 26 august prețul biletelor va fi 59 RON

Primul Red Bull SoundClash din România aduce pe 28 septembrie la Sala Polivalentă din București un concept unic și prietenos al duelurilor muzicale: pe două scene față-n față vor cânta Controlul Tehnic de Calitate, veterani ai hip-hop-ului românesc și Carla’s Dreams, un grup de muzicieni din Chișinău care refuză să-și dezvăluie identitățile, precum și să plece din topurile radiourilor. Întrebarea serii va fi: cine câștigă confruntarea?

Noțiunea de SoundClash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri pentru a capta atenția publicului. „Evenimentul este, practic, un zvâc prietenos și creativ, o camaraderie bazată pe respect și admirație mutuală”, spunea Questlove, toboșarul trupei The Roots.

Pe o față a monedei avem inițialele CTC, simbol al uneia dintre cele mai mari trupe de hip-hop din România, care a intrat în viețile noastre acum 20 de ani, cu piese pe care Vlad DobrescuDeliric și DOC le-au înregistrat ca demo. Piesele circulau prin ‘97 pe casete, răspândindu-se organic printre fanii genului, impresionați de upgrade-ul pe care trupa îl aducea prin versuri și prin sunet în hip hop-ul românesc. Pe cealaltă față avem Carla’s Dreams, unul dintre proiectele din Republica Moldova care a reușit să cucerească publicul de pe ambele părți ale Prutului într-­un timp relativ scurt. Sunt cei care și-au obisnuit publicul cu mesaje și abordări empatice. Carla’s Dreams sunt vocea tinerilor, care se regăsesc în poveștile lor despre iubire, eroi, despărțiri sau regăsiri.

Red Bull SoundClash oferă setting-ul perfect, spațiul de joacă de care muzicienii au nevoie pentru o confruntare creativă și fără precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare şi un public cu voci și palme puternice care va decide învingătorul.Astăzi este ultima zi în care fanii nerăbdători pot profita de oferta de 49 lei pentru un bilet la primul Red Bull Soundclash din România, urmând ca de pe 26 august prețul să fie 59 lei.

Experienţa SoundClash se trăieşte cel mai bine între cele două scene, acolo unde pulsul crește, motiv pentru care vă sfătuim să n-o ratați și pentru care avem totodată la vânzare doar bilete cu acces general (în picioare), urmând să suplimentăm cu locuri în tribune doar după ce aceste bilete vor fi epuizate. Fiți la curent cu noutățile Red Bull SoundClash urmărind site-ul organizatorilor și pagina evenimentului.

*Accesul în sală se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid și doar în prezența unui părinte sau tutore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.