Primăria Generală a Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București (CTMB) prelungește programul Școli de Vară tematice pentru perioada 30 iulie – 09 septembrie 2017, pe litoralul românesc, în următoarele stațiuni: Eforie Nord și Neptun.

Școala de Vară tematică se va desfășura pe parcursul a 7 zile (6 nopți). Cazarea și 3 mese pe zi sunt gratuite, fiind asigurate de către Primăria Generală a Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București (CTMB).

Perioadele disponibile pentru înscriere la acest moment sunt:

1. 13-19 august 2017
2. 20-16 august 2017
3. 27 august-2 septembrie 2017
4. 3-9 septembrie 2017

Alocarea unui loc în cadrul Școli de Vară se face respectând principiul „primul venit, primul servit”, în limita locurilor disponibile, în ambele stațiuni.
Pentru a fi eligibilă participarea dumneavoastră în acest program, trebuie îndeplinită cel puțin una din cele două condiții obligatorii, enunțate mai jos:

Tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, cu domiciliul sau reședința (viză de flotant valabilă pentru anul 2017) în municipiul București. Dovada domiciliului sau a reședinței se face prin prezentarea cărții de identitate la momentul cazării în hotelul în care ați fost distribuit.
Studenți sau masteranzi cu vârsta maximă de 35 de ani, înscriși la o facultate de stat sau privată din municipiul București. Dovada îndeplinirii acestei condiții este reprezentată de prezentarea carnetului sau legitimației de student, vizată pentru anul universitar 2016-2017.

Intenția de participare se exprimă prin completarea formularului de înscriere disponibil online: https://ctmb.eu/proiecte/scoala-de-vara

Participanții vor fi întâmpinați de reprezentanții CTMB și direcționați către camerele desemnate lor. Pe tot parcursul șederii lor pe litoral va fi prezent un reprezentant al CTMB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here