Rezistența Electronică

Suntem asaltați cu evenimente care mai de care mai fancy în București. Totuși, nu ai cum să ții pasul cu fiecare și să îți faci timp să ajungi la toate. Cum afli la care eveniment e un must să participi mai ales dacă ești iubitor de muzică electronică? Well, IQool are o propunere care s-ar putea să vă surâdă. Bogdan Munteanu se făcuse remarcat în newsfeed-ul meu ca fotograf și mare mi-a fost mirarea să aflu că se ocupă și de promovarea de evenimente.

Știți cum e, one thing led to another și am aflat de la el despre acest proiect nou și ambițios, Rezistența Electronică, menit să îi adune la un loc pe toți cei care sunt cu adevărat pasionați de muzică electronică. Pe lângă acest lucru, oamenii care s-au implicat în organizarea acestei primei ediții vor ca acest eveniment să fie some kind of statement, susținând că în România încă mai există iubitori de muzică electronică, iar ei vor să scoată la suprafață acest lucru.

Vineri, pe 2 Martie, în Quantic, se lansează proiectul Rezistența Electronică.

Proiectul Rezistența Electronică este energia pasionaților de muzică electronică independentă din România. Acest gen muzical este încă prezent în industria muzicală națională și are un loc și rol special. Totodată, proiectul pune în evidență faptul că mai multe entități cu valori similare pot conlucra pentru un scop comun.

Pentru această primă ediție a proiectului „Rezistența Electronică” și-au unit forțele: Munteanu (promoter de evenimente), formațiile Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette și Karpov Not Kasparov. Lor li s-au alăturat Andrei Irode (și invitații săi) și Călin.

Pur și simplu uitându-ne pe afișul evenimentului, Proiectul Rezistența Electronică promite să fie unul antrenant pentru public. Așadar, all you electric hearts out there, ne vedem pe 2 Martie în Quantic, unde se va lansa proiectul Rezistența Electrică.

Biletele pot fi achiziționate în avans din rețeaua Bilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here