Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food va avea loc în weekendul 9-11 septembrie, în Capitală.

Ideea de street-food, deşi foarte la modă în ultimii ani în întreaga lume, are, de fapt, o istorie foarte veche. Începând cu Grecia Antică şi ajungând până în China sau Turcia, mâncarea vândută pe stradă, pentru că asta înseamnă, de fapt, “street-food” a avut o istorie lungă şi interesantă. Astăzi, este, fără doar şi poate, un must-have pentru mai toate oraşele sau centrele culturale, devenind parte integrantă din peisajul cultural urban.

Bucharest Street Food Festival va aduce laolaltă peste 20 de vendori, atât din Bucureşti, cât şi din întreaga ţară: rulote, trucks, căruţe, standuri, biciclete, toate fiind mijloace tipice din care se comercializează street-food. Evenimentul va include varietăţi culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clătite, îngheţată şi multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food, publicul putând astfel să se bucure de o incursiune completă în această modalitate de a servi mâncarea ce a devenit din nou, în ultimii ani, extrem de populară.

Gândit ca un eveniment culinar pentru toţi iubitorii de mâncare, festivalul se va adresa atât consumatorilor de carne, cât şi veganilor şi vegetarienilor, sortimentele de la Bucharest Street Food Festival fiind selecţionate astfel încât să satisfacă toate gusturile.

Pe lângă bucătăria în sine, festivalul va include şi acelaşi concept de street-food dedicat însă băuturilor, consumatorii putând degusta prosecco, cafea şi bere artizanală, vinuri alese şi multe altele.

Intrarea la Bucharest Street Food Festival, ce va avea loc în perioada 9-11 septembrie, va fi liberă, urmând ca detalii despre zona centrală a Capitalei în care se va desfăşura evenimentul să fie anunţate în curând.

Pagina Facebook eveniment: www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here