Prețuri exorbitante în clubul LOFT din Mamaia

Prețuri exorbitante în clubul LOFT din Mamaia

Clubul LOFT din Mamaia a fost cel mai popular loc de distracție de pe litoralul românesc de 1 mai. Acesta s-a făcut remarcat, însă, nu prin serviciile oferite, ci prin prețurile exorbitante. Consumația unora dintre clienții a ajuns chiar la zeci de mii de euro.

Prețurile exagerat de mari au existat încă de la intrarea în club. Atfel, ca să intri sâmbătă seara în club trebuia să îţi cumperi o brăţară care costa 250 ron.  Însă, dacă voiai să ai acces şi sâmbătă, dar şi duminică, puteai cumpăra o brăţară care costa 350 ron. În prețul acestor brățări exista, teoretic, și un meniu. Spun teoretic deoarece din cauza aglomerației era aproape imposibil să mănânci. Existau, însă, şi brăţări de 150 ron în schimbul cărora erai lăsat doar să intri.

Oficial s-au vândut 2500 de brăţări. În realitate, numărul lor este posibil să fie mai mare. Încasările medii pe ambele zile ar fi ajuns la aproximativ 338.000 de euro, consumația minimă pe persoană intrată fiind de 100 de ron. Cu toate acestea, au existat și clienți care au cheltuit o avere pentru o singură noapte în club.

Spre exemplu, un bărbat ar fi cheltuit 142.900 de lei, adică peste 31.000 de euro. Pe bon se observă că petrecărețul a comandat, în total, 45 de sticle de șampanie, una dintre cele mai scumpe fiind una de 3 litri, care a costat nu mai puțin de 30.000 de lei, aproape cât prețul unei garsoniere în București. Pe lângă acestea, bacșișul oferit personalului a fost la fel de impresionant. Acesta a ajuns la 1700 de lei. Imaginea cu nota de plată a bărbatului a devenit virală pe internet.

Băutura cea mai scumpă care a putut fi achiziționată din club a fost șampania. Prețul lor a fost cu adevărat impresionant. În clubul LOFT din Mamaia au fost admirate și puse în vânzare două sticle de șampanie a câte 15.000 de euro fiecare.

61883409

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here