PREMIILE CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC 2016

0
86

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” în parteneriat cu ARCUB vă invită la ceremonia de decernare a Premiilor Creativității ARCUB – UNATC. Evenimentul va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77),  sala Ileana Berlogea, pe data de 13 noiembrie, la ora 18:00.

Programul evenimentului:

ora 18:00 – deschidere eveniment cu exercițiu Commedia dell`Arte

ora 18:20 Festivitatea de premiere

ora 20:00 – închidere eveniment cu exercițiu Commedia dell`Arte

Premiile CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC se acordă pentru a redescoperi și reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi direcții de gândire și creație. Universitari din toate generațiile dovedesc permanent o continuă creativitate conceptuală și aplicativă, dezvoltând procese evolutive și noi perspective în câmpuri de activitate  de maximă deschidere cognitivă.

Universități participante: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București, Universitatea Tehnică de Construcţii București, Universitatea Hyperion, Universitatea de Arhitectură si Urbanism „Ion Mincu”.

Câștigătorii sunt desemnați de universitățile participante și, prin premiile decernate, UNATC împreună cu ARCUB confirmă public valoarea unor realizări și inovații importante.

La festivitatea de premiere vor participa studenți și cadre didactice din majoritatea universităților bucureștene, personalități și jurnaliști.

Vă invităm să fiți alături de noi în această inițiativă și împreună să contribuim la afirmarea unei mentalități de prețuire a contribuțiilor inovatoare, din lumea universitară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.