Breasla Actorilor vă invită miercuri, 23 octombrie 2019, de la ora 19.30, la premiera spectacolului „WANTED”, găzduit de Teatrul Nottara.

WANTED” este primul spectacol independent de Commedia dell’Arte din România, scris și regizat de Massimiliano Nugnes.

   Textul ne vorbește despre incapacitatea omului de a vedea dincolo de lucruri. Preocupat de propriile gânduri, frici și ambiții, omul uită să fie om. Pantalone acuză pe nedrept, fără să vadă adevărul din fața ochilor săi, Dottore își mărită fata împotriva voinței ei, de dragul statutului social, Capitano este preocupat doar de starea lui de bine, iar Matilde e pe cale să renunțe la dragoste în favoarea libertății. Doar personajele populare, precum Speloncina și Cannolo, deși sărace și murdare, au norocul să trăiască în sărbătoare, prin preocupări și obiceiuri mărunte, date de la natură. Dar cum, în orice poveste există bine și rău, erou și antagonist, cineva trebuie să îndrepte lucrurile, și acela este Alfonso. Din motive neștiute, eroul dispare în noaptea balului dat în cinstea Matildei, stârnind o serie de încercări și conflicte în viața celorlalți. Apariția lui salvatoare, într-un moment de cumpănă, restabilește echilibrul comunității și readuce lucrurile pe făgașul lor natural.

Durată: 1h 25’ (fără pauză).

* spectacol realizat de Breasla Actorilor sub supravegherea lui Michele Modesto Casarin.

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2370828336472393/

Link eveniment Teatrul Nottara: http://new.nottara.ro/?sid=327

Spectatorii pot cumpăra bilete fie direct de la agenția de bilete, fie online, prin intermediul site-ului new.nottara. Pentru accesul în sală, vă rugăm să imprimați biletele electronice.

https://www.instagram.com/breasla.actorilor/

https://www.facebook.com/breaslaactorilor/

www.breaslaactorilor.ro

 TEATRUL NOTTARA

B-dul Magheru, Nr. 20, Sector 1, București

Program: zilnic, între orele 10.00 – 20.00
Pentru a cumpăra bilete online direct de la teatru, creați-vă un cont acum.

Pentru rezervări și informații, vă rugăm să sunați la 021.317.41.01.

http://new.nottara.ro.