Duminică, 6 noiembrie, de la ora 20, Sala Mare a Clubului Quantic găzduiește Premiera spectacolului Amanta de la Prânz, marca InDArt.

Spectacolul deschide stagiunea de toamnă a Teatrului InDArt și totodată marchează inaugurarea noii săli de teatru. Programul stagiunii cuprinde două premiere (Amanta de la Prânz și Falcon), ce vor avea mai multe reprezentații, dar și spectacolul Divorț în Ziua Nunții.

Amanta de la Prânz este o comedie despre iubire, luptă și moralitate. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Oliver și Carrie pun la cale un plan pentru a-și recâștiga partenerii. Spectacolul are multe momente savuroase, aducând în prim plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu. O analiză fină a relației dintre soți într-un punct culminant al căsătoriei. Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

Regie: Bogdan Gagu

Distribuție: Ciprian Almășan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brâncu, Eduard Bot

Muzica: Daniel Simion.

Teatrul InDArt își propune să creeze o tradiție din a rezerva zilele de Duminică pentru teatru. Stagiunea actuală se încheie în data de 18 Decembrie.

PROGRAMUL STAGIUNII – în fiecare Duminică, de la ora 20

  1. 6 Noiembrie – Premieră – Amanta de la Prânz (eveniment Facebook)
  2. 13 Noiembrie – Divorț in Ziua Nunții (eveniment Facebook)
  3. 20 Noiembrie – Amanta de la Prânz   (eveniment Facebook)
  4. 27 Noiembrie – Premieră – Falcon (eveniment Facebook)
  5. 4 Decembrie – Divorț în Ziua Nunții (eveniment Facebook)
  6. 11 Decembrie – Amanta de la Prânz (eveniment Facebook)
  7. 18 Decembrie – Falcon (eveniment Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here