top dog - 7 augustAcest spectacol se va susține la BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5.Noutăți peste noutăți în programul Teatrului Roșu! Joi, 07 august 2014, sunteți invitați la “Top Dog”, cu Andrei Seusan și Daniel Hara. Pe Daniel l-ați mai văzut pe scena Teatrului Roșu în comedia Iubirea e un  lucru foarte mare, însă Andrei este pentru prima dată parte a unui spectacol găzduit de acest teatru.

Despre “Top Dog”:

„Ești închis într-un ciclu nesfârșit al conformismului, o rutină mediocră care te macină, întreruptă numai de cele mai nașpa și insipide distracții, dintre care asta este în mod evident una.”

Acest show de stand up comedy este conceput dupa textul „Wake up and smell the coffee” scris de Eric Bogosian. Personajele acestui spectacol comunică direct cu spectatorii  timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o înlănțuire de monoloage și ipostaze ale cetățeanului modern.

Textul scris de Eric Bogosian este unul dur și este în subsidiar o critică virulentă la adresa omenirii, a obiceiurilor clișeistice de zi cu zi, mergând  atât de departe încât desfințează esența umanității însăși. Toată această parte serioasă este învelită într-o comedie care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce  face din acest text o formă de comedie neagră cu puternice accente de ironie.

Lipsa decorului permite plasarea acțiunii în mai multe locații, plecând din sala de spectacol și ajungând într-un aeroport, in cabinetul unui Guru sau la marginea unei șosele.

Textul propune o serie de personaje cotidiene, ușor recogniscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz, ce își exprimă problemele și gândurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale, etc..

„Life is like a box of chocolates. You never know what you`re gonna get.” – O mare idee a civilizației occidentale.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul pe terasă se face cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Informații și rezervări: 0723196376 | e-mail: teatrulrosu@yahoo.com | pagina de facebook