image011Teatrul Roșu vă așteaptă duminică, 8 iunie, de la orele 20, la Music Club pentru a vedea premiera spectacolului ”Hai să acem sex”.
Deși un spectacol cu nume îndrăzneț, acesta nu se recomandă ca fiind nici strident, nici vulgar, nici cu accente grotești sau voit pornografic. Este mai degrabă o piesă de teatru dulce-amară despre cum poți scăpa de condamnarea la singurătate prin iubire. Piesa de teatru reprezintă o meditatie dulce-amară pe tema, atât de actuală, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a însingurării și a înstrăinării – toate tot mai prezente in viața noastră.
4 personaje colorate, fiecare cu poziția lui, într-un spatiu de joc de parcă ar fi desenat cu carioca. Sunt soția, soțul, fata și profesorul. Soția și soțul cui ? Ce fel de fată ? Ce fel de profesor ? N-o să aflăm decât spre sfârșit. Se întâlnesc pe rând în combinații de doi sau trei și iși propun să facă sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt ? Tot la sfârsit ne vom da seama. Cu ce ne ajută asta ? Să ințelegem că același lucru îl vrem mulți dintre noi de fapt. Ne-ar plăcea să credem că majoritatea. Dacă nu toti… Și e de-a râsu’-plânsu’.“Hai să facem sex”, regia Felix Crainicu. Cu Darius Dărădici, Ioana Ernea, Monica Săndulescu, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.

Accesul în club se realizează cu o oră mai devreme. Informații și rezervări: 0723196376.