Premieră la Teatrul LUNI de la Green Hours: MIORITZA

0
184

MIORITZA (TRISTORY III)

Teatrul LUNI de la Green Hours, primul café-teatru din România, vă invită la a doua premieră a sa (deja!) din 2016: MIORITZA (TRISTORY III)!

Inspirat de Miorița (poem folcloric românesc), scris și imaginat de Daniel Chirilă, spectacolul îi aduce în fața publicului pe tinerii și foarte talentații actori Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Tiberiu Enache și Dumitru GeorgescuDuminică, 13 martie, ora 19.30, la adresa binecunoscută din Calea Victoriei 120, vă așteptăm la TEATRU!

Spectacolul este o coproducție Teatrul LUNI de la Green Hours (cel mai vechi teatru independent-perseverent din România, care a luat naștere la București, pe 1 decembrie 1997) și Frilensăr (companie independentă, fondată pe 21 aprilie 2013, la Iași).

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, într-o zi cu soare, deși nici măcar nu mai contează cum era, Dumnezeu a vrut să-i facă o glumă baciului moldovean și să-l facă jertfa poporului său. Doar că Mioritza noastră nu s-a resemnat, s-a uitat stânga dreapta, a analizat toate posibilitățile și și-a băgat coada stufoasă în treburile prea înalte. Panică în ceruri! 

Despre mituri, laitmotive și moarte, într-o oră și un pic de: cum-ar fi-dac-ar-fi-Dumnezeu-un-pic-mai-om…

TRISTORY = trilogia emoțiilor tradițional neînchipuite

– o poveste („Mălăieș în Călcăieș” – la Teatrul LUNI de la Green Hours pe 21 martie, ora 19.30)

– un basm („#daughtersauHadikaTsuki” – la Teatrul LUNI de la Green Hours pe 16 și 30 martie, orele 19.30)

– și-o baladă („MIORITZA” – la Teatrul LUNI de la Green Hours pe 13 și 23 martie, orele 19.30)
… trecute și filtrate prin câțiva oameni născuți pe aceeași lungime de undă, într-un popor în care tristețea și bucuria s-au iubit întotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.