duminică, aprilie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipPremieră Clinica Sinucigașilor – „boala secolului” luată în râs

Premieră Clinica Sinucigașilor – „boala secolului” luată în râs

Duminică, 25 Ianuarie, ora 19:00, În Culise te invită la premiera Clinica Sinucigașilor – un spectacol clocotitor care ironizează boala secolului – depresia.

Am găsit remediu pentru angoase, stres și oboseală! Clinica Sinucigașilor este deschisă pentru toți cei care sunt măcinați de neliniști interioare – pentru că aici totul se sfârșește! Moda depresiei este înlocuită de un nou trend – plecarea către lumi mai bune și mai frumoase. Haz de necaz și probleme cotidiene tratate prin ochii divertismentului. Aceasta-i rețeta pentru o dramacomedy excesiv de amuzantă și foarte actuală, în cadrul căreia vei observa un contrast tulburător între normalitatea depresivă și ambrozia existenței. Viața-i prea scurtă să-ți faci gânduri rele – Trăiește clipa/Carpe diem!

Clinica Sinucigașilor este acel spectacol care reușește să trezească în tine speranțe latente, gânduri pozitive și exces de bună dispoziție! Don’t worry, be happy și vino să-ți recâștigi încrederea în specia umană!

Textul spectacolului este scris de Gabriela Mihalache. Din distribuție fac parte: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Vero Nica. Regia artistică este semnată Cristian Bajora, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.

Duminică, 25 Ianuarie, de la ora 19:00, v-așteptăm pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să vedeți un spectacol hilar –  Clinica Sinucigașilor.

Clinica Sinucigasilor5mic

Clinica Sinucigasilor21mic

Clinica Sinucigasilor20mic

Clinica Sinucigasilor18mic

Clinica Sinucigasilor16mic

 

RELATED ARTICLES

Most Popular