Vedetele au exercitat dintotdeauna o fascinaţie deosebită asupra celor din jur. Dar cum îşi dobândesc ele celebritatea? Îşi gestionează singure timpul, îşi construiesc singure imaginea personală? Nu apelează ele oare la specialişti care să le acorde o mână de ajutor din umbră?

Dacă vrei să afli mai multe despre aceste aspecte, echipa PRTea ADCookies te aşteaptă la o nouă ediţie ce va trata tema „PR pentru vedete”.

Invitaţii evenimentului, Adela Dan, Senior Copywriter McCann Erickson şi Vlad Parvulescu, specialist în Celebrity PR & Consultancy sunt nerăbdători să îţi dezvăluie cât mai multe insight-uri din acest domeniu al relaţiilor publice pe care mulţi dintre noi l-ar caracteriza ca făcând parte dintr-o zonă glitz and glam. Dacă este aşa sau nu puteţi afla participând la conferinţa  care va avea loc miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu orele 18.00, în PANIC! Club (Str. Academiei nr. 19 – Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectură).

În timp ce multe aspecte legate de celebritate rămân încă o enigmă până la mai multe lămuriri din partea specialiştilor, modul în care puteţi participa la eveniment nu este un secret. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la adresa de e-mail prteaadcookies@primeromania.ro până pe data de 23 aprilie 2013, ora 23.59!

Mădălina Ispas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here