Povești de viață cu George Gadei (Travka)

0
707

Ce ?

Muzica e făcută să fie ascultată, simțită și împărtășită. Și asta se întâmplă cel mai bine în comunitate. Pe data de 5 martie, de la ora 19, ne adunăm în mansarda incubatorului ca să-l cunoaștem pe George, pe solistul trupei Travka. Și el să ne cunoască la rândul lui pe noi. Vom împărtăși reciproc idei legate de muzică, în special cea cântată live, dar și de viață. Căci trupa Travka asta face mai bine de 14 ani. Cântă live lumii despre lume.

“Cred, mai degrabă, în oamenii liberi, care nu se lasă prostiţi de un cântec şi care ştiu să discearnă pentru viaţa lor, pentru că altfel nu ar fi nicio diferenţă între muzica noastră şi muzica dance” (George Gâdei)

Cu cine?

Cu George Gâdei, liderul formației Travka. Printre piesele lor cele mai cunoscute se numără: Noapte, Corabia nebunilor, Vreau să simt Praga ori Înger sedat. Travka este o formație nonconformistă, care alege să își promoveze neconvențional albumele. Au ales să scoată ultimul lor albumul, Okean, în 5 exemplare și l-au expediat în 5 orașe din țară, iar albumul a mers din mână în mână în toată țară. Ultima lor melodie În aer, ne dă poftă de alergat printre nori şi mări, oceane şi ţări.

Muzica e făcută să fie ascultată, simțită și împărtășită. Și asta se întâmplă cel mai bine în comunitate. Pe data de 5 martie, de la ora 19, ne adunăm în mansarda incubatorului ca să-l cunoaștem pe George, pe solistul trupei Travka. Și el să ne cunoască la rândul lui pe noi. Vom împărtăși reciproc idei legate de muzică, în special cântată live, dar și de viață. Căci trupa Travka asta face mai bine de 14 ani. Cântă lumii despre lume.

Cu ce?

 Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Când?

Sâmbată@incubator107 , 02 Aprilie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Participarea la atelier este 30 lei. Dacă ești student, dai 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.