Povestea personală – drumul către tine

0
74

Ce ?

Dacă ați citit „Zahir” de Paulo Coelho sau vreo carte de Carlos Castaneda, poate ați aflat deja de conceptul „poveștii personale”. Este o idee care spune că este bine să îți împărtășești povestea cu alții, nu neapărat ca o formă de terapie propiu-zisă, ci pentru a te detașa de ea.
Mai exact, ce înseamnă asta: dacă vei povesti, dacă vei spune ce te apasă, povestea pe care simți să o împărtășești, eliberezi energia care stagnează acolo, emoțiile din acele momente, ajungi să conștientizezi lucruri despre anumite situații, evenimente, fiind prea implicat, din toate punctele de vedere. Dar în momentul în care povestea a fost spusă, la un moment dat, aproape fără să îți dai seama, devii doar un observator al ei, un simplu povestitor și, cumva, povestea nu îți mai aparține, deși ai trăit-o și face parte din viața ta, din trecutul tău. Doar că tu nu mai ești în acel spațiu acum.
În cadrul celor 2 întâlniri din luna aprilie, ne vom dedica 4 ore doar nouă, ne vom conecta cu noi și ne vom regăsi, într-un spațiu în care vom putea acționa în direcția înspre care dorim să ne mișcăm, vom descoperi instrumentele care să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim, identificând scuzele care ne-au ținut pe loc și astfel, putându-ne elibera de ele.
Lao-Tzu spunea: „Ca să câștigi totul, trebuie mai întâi să pierzi totul.” Ca să aflăm unde vrem să ajungem și cine suntem, trebuie să permitem eliberarea acelor credințe care ne țin ancorați în trecut și care ne spun că nu se poate, să ne eliberăm de cine credem că ar trebui să fim și să devenim ceea ce vrem cu adevărat să fim.

Dacă vrei să te înscrii la ateliere, trimite un mesaj la carolinezgortea.art@gmail.com.
Termen limită de înscriere – 7 aprilie. Confirmarea locului va fi plata integrală a participării tale la atelier. Detaliile pentru efectuarea plății vor fi transmise celor înscriși.
Numărul maxim de participanți – 10. Numărul minim de participanți – 5.

Cu cine?

 

Caroline Andreea Zgorțea, la bază economist, am terminat management, ceea ce m-a ajutat mult să am o structură, să mă organizez mai bine. 6 ani am lucrat în multinaționale, însă nu mi-am găsit locul, așa că am plecat – în căutarea mea și a drumului meu. Am urmat și cursuri pentru a deveni consilier, din dorința de a îmi dezvolta abilitățile de comunicare, de a mă cunoaște mai bine, de a evolua și a comunica mai bine cu mine, dar și cu cei din jur.

Căutarea spiritualității sau dezvoltarea mea personală a început cu artele marțiale în clasa a III-a, continuând în liceu cu Qi Gong și diverse alte tehnici și practici, gen Hatha și Yin Yoga, până am dat de Tai Chi la Adrian Cranta și am ajuns la Nei Kung. Am fost la diverși profesori și Maeștri și de la toți am învățat câte ceva, de la Maestrul Lin Kai Ting când eram în liceu, la o inițiere ținută de Dalai Lama și în final, am ajuns la Maestrul din Thailanda la care am și rămas, însă de la toți am primit multe și am descoperit părți esențiale din mine.

Când?

Sâmbată@incubator107 , 16 Aprilie de la 16:00 la 20:00
Duminică@incubator107 , 24 Aprilie de la 16:00 la 20:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online.

Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Costul unui atelier este de 130 lei. Dacă te înscrii la ambele ateliere, costul este de 220 lei.
În costul unui atelier intră cele 4 ore de grup și o ședință de consiliere individuală, stabilită la o dată și oră de comun acord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.