Povestea din spatele unei povești de succes – Miss Americana

0
214
Miss Americana

Ce ne atrage mai mult la un om de succes? Succesul sau cum a ajuns în ipostaza de a i se pune o etichetă pe care doar el știe cum a format-o? În principu, urmărim și credem într-un om care transmite ceva, indiferent de natura meseriei. Iar când respectiva persoană știe că poate influența o mulțime, ecuația cuprinde și o necunoscută, rezolvarea trebuie făcută cât să înțeleagă toată lumea.

De-a lungul timpului, ne-am format un fel de idoli în care am crezut, tineri artiști care au știut să se mențină pe același drum pe care au pășit prima dată, dar l-au făcut mai larg, de fiecare dată când au cunoscut succesul. Din afară, se vedea un drum complet fără obstacole, numai culorii vii și o viață la care tânjește toată lumea. O fi adevărat?

Datorită unor documentare care se bazează pe adevărata viață a marilor artiști, am reușit să pătrundem în spatele poveștilor. O bucurie și pentru noi, dar și o realitate pe care cei în cauză au vrut s-o arate, după multe întâmplări.

Netflix e prietenul care nu te lasă la greu, nici de data asta și ne-o prezintă pe Taylor Swift. Tânăra fetiță cu breton care cânta despre dragostea adolescentină, în stil country, iar care, mai apoi, s-a transformat într-o adevărată femeie. Acest drum de tranziție către cine este ea în momentul de față a avut multe obstacole, nevăzute, dar care au făcut din ea un om destul de puternic.

Miss AmericanaN-ai cum să n-o știi pe Taylor. A încântat cu muzica ei multe generații, dar  nu mă întind prea mult la povești despre începuturile sale, pentru că Miss Americana ți le poate spune.

În Miss Americana vei descoperi omul Taylor care vorbește despre adevăratele lecții pe care le-a învățat în parcursul său muzical. Despre cum a învățat să se iubească așa cum e și cum câteva kilograme în plus te-ar face mult mai puternică într-un concert pe un stadion. Viața sa alături de pisicile sale, lupta de a scoate un album și câtă muncă stă în fața unui show remarcabil.

Miss Americana pune accentul pe detalii și mai puțin plăcute din viața ei de artist, de la un proces care i-a schimbat viața, până la confruntarea cu un celebru artist din lumea muzicală.

Povestea din spatele omului Taylor Swift, despre asta e Miss Americana. Cu toate că în cele 80 de minute întâmplările nu sunt prezentate succint, de multe ori trecându-se de la o etapă la alta, cu siguranță va fi de ajuns să îți formezi o idee asupra a ce Taylor a vrut să arate prin Miss Americana.

Ca să nu ne mai lungim la povești, îl las pe prietenul Netflix de aici încolo.