POVESTE FĂRĂ SFÂRŞIT LA TES – SPECTACOL PENTRU COPII

0
54

Vă invităm sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11.00, la Teatrul Evreiesc de Stat, la o nouă ediţie a spectacolului pentru copii ”Poveste fără sfârșit”, realizat de teatrul nostru.

Vă așteptăm să intraţi alături de actorii noștri într-o lume magică a poveștilor, a personajelor fantastice, în care imaginația şi curajul celor mici sunt personajele principale. Spectacolul interactiv îşi propune să le ofere celor mici oportunitatea de a face parte din spectacol, devenind astfel personaje. Şi adolescenţii vor avea șansa dezvoltării personale în compania actorilor Teatrului Evreiesc de Stat.

Din distribuție fac parte actorii Luana Stoica, Alina Tomi, Mircea Dragoman, Tudor Aaron Istodor, Andrei Bibire şi trupa de teatru a Colegiului Naţional de Informatică ”Tudor Vianu”, coordonată de profesorul Marcel Homorodean.

Dramatizarea după ”Basme şi povestiri evreieşti” este semnată de Edith Negulici.

”Poveste fără sfârşit” este un spectacol dedicat tuturor celor care vor să cunoască magia basmelor evreieşti, în care amintirile trecutului, experienţele trăite în realitate şi în vis se împletesc, ştergându-se hotarele dintre ele, astfel încât fantasticul să fie perceput ca realitate, iar cotidianul să fie proiectat în plan imaginar.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.