Matei a învățat ce e SUCCESul!

Matei este un student în anul II, la o facultate din București și dorește să se dezvolte, chiar să aibă un job, pentru a nu mai cere bani părinților. De aici începe povestea lui de SUCCES, când a aflat despre proiectul cu nume predestinat.

Rezultatele proiectului SUCCES:

 1500 de studenți din zona București – Ilfov consiliați, din care

 300 se angajează în urma proiectului,

 1200 își continuă studiile,

 500 vor beneficia de practică prin cele

 20 de parteneriate stabilite cu companii din diferite domenii.

 

Matei a aflat despre proiect și dorește să știe care sunt benficiile lui. Care credeți că sunt beneficiile lui Matei? În continuare descoperiți lista lungă a acestora.

Abilitățile de soft skills cuprind o serie de valori, aptitudini și caracteristici pe care un candidat pe piața muncii trebuie să le dețină și să le dezvolte continuu pentru o evoluție ascendentă în carieră. Cele mai importante sunt: lucrul în echipă, gândirea analitică, creativitatea, abilitățile de comunicare și persuasiunea. Îți poți dezvolta integral toate aceste abilități și nu numai prin sesiunile de workshopuri oferite gratuit pentru studenții din București prin proiectul SUCCES. Un alt beneficiu important pe care îl poți obține prin participarea în cadrul grupului țintă este oferit de trainingul care te poate învăța cum să îți construiești un CV cât mai persuasiv, atât din punct de vedere vizual, cât și informațional.

În plus, în cadrul proiectului vei putea completa un test vocațional și vei avea parte de o sesiune de consiliere 1 la 1 cu un psiholog ce îți va oferi un feedback profesionist cu privire la vocațiile și înclinația ta profesională.

Matei, uimit de toate acestea, se întreabă dacă se mai poate înscrie, fiind luna noiembrie.

 

Proiectul SUCCES se desfășoară în perioada 9 mai 2014 – 8 noiembrie 2015. Deci Matei, răspunsul la întrebarea ta e DA.

Matei, pentru a participa, completează formularul de înscriere de pe www.bit.ly/grupSUCCES. Noi vom reveni cu informații relevante în cel mai scurt timp de la înscriere. Documentele OBLIGATORII pentru participare sunt:

1)Adeverința de student

2)CV în format Europass

3)Copie CI

Matei s-a înscris, iar pe lângă el alții peste 150 de studenți de la universitățile din București au beneficiat de consiliere profesională, aceștia urmând să efectueze stagiul de practică în companiile partenere ale proiectului și cei mai buni dintre ei să se angajeze. Visul lui Matei se va împlini!

 

Te-am convins? Te poți înscrie în grupul țintă la linkul: www.bit.ly/grupSUCCES.

Proiectul „SUCCES: Sustinerea tinerilor Universitari prin Consilierea pentru o Cariera si o Evolutie profesionala de Succes” este initiat de S.C. Dynamic Human Resources Grup SRL si dezvoltat in parteneriat cu Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Studentilor Academiei de

Studii Economice din Bucuresti si European Foundation for Engaged Youth. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!” Axa prioritara nr. 2 „Corelarea invatarii

pe tot parcursul vietii cu piata muncii” Domeniul major de interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”, Contract POSDRU/161/2.1/G/141333. Cod SMIS 53256.