afis-gsk-final

GSK România se pregătește de lansarea celei de-a 8-a ediții a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK”. Ediția se adresează masteranzilor și proaspeților absolvenți care își doresc un start inedit în carieră, într-o companie multinațională cu puternice rădăcini locale și un mediu axat pe dezvoltare.

Programul le oferă acestora posiblitatea de a se alătura GSK în rolul de trainee pentru o perioadă de 6 până la 12 luni. De-a lungul celor 7 ediții organizate până în prezent, aproximativ 50 trainee au rămas în cadrul companiei, în cele 4 divizii ale GSK România – GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare, Europharm Distribuție și fabrica GSK din Brașov.

Înscrierile oficiale pentru cea de-a 8-a ediție vor fi lansate pe data de 1 august 2014.

Ca să vă faceți o idee despre ce se pregătește, vă invităm într-o scurtă incursiune prin evenimentul de anul trecut:

  • Aplicanți la program – 600
  • Candidați acceptați după susținerea interviului telefonic –  85
  • Candidați selectați pentru workshop – 32
  • Candidați care au pornit la drum cu GSK – 11

Începând cu 15 ianuarie 2014, cei 11 trainee și-au început pregătirea și dezvoltarea profesională în cadrul programului de Traineeship al GSK România, care durează de la 6 până la 12 luni, în funcție de divizia GSK în care activează. În tot acest timp, trainee-lor le sunt alocate proiecte specifice, cu rezultate tangibile și care aduc valoare companiei. La finalul acestei perioade, pe baza performanței și potențialului demonstrat, tinerii pot avea oportunitatea de a-și continua cariera în cadrul GSK România.

Dacă și voi vă doriți o carieră în GSK, urmăriți cu atenție lansarea campaniei de recrutare pe pagina buzzcamp.ro începând cu data de 1 august. Sau, mai simplu, abonați-vă la newsletterul Buzz!Camp, iar invitația pentru proiect va intra direct în căsuța voastră de e-mail.

Prezentari ale business-urilor GSK Romania

Vă este garantată o experiență care vă va transforma atât pe plan personal cât și profesional. Și dacă nu îi credeţi pe ei, atunci credeți-i pe participanții de anul trecut, care ne-au povestit cu cuvintele lor:

„Mă bucur pentru șansa de a intra în această echipă și apreciez valorile companiei, care sunt mereu respectate”.

„Au fost 3 zile (26-29 Noiembrie) în care am reușit să îmi dau seama de punctele forte și slabe, și asta cu ajutorul facilitatorilor”.

„Totul a fost interesant și provocator într-un mod bun. Foarte interesante exercițiile și feedback-ul pe care fiecare participant le-a primit la final”.

Construind in echipa o cultura orintata spre calitate

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, bazată pe cercetare şi dezvoltare. Prin activitatea noastră, ne propunem să creștem calitatea vieţii oamenilor, ajutându-i pe aceştia să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult. Investim constant în cercetare și dezvoltare pentru a produce medicamente, vaccinuri și produse de îngrijire a sănătății inovatoare și lucrăm pentru a extinde accesul la soluțiile noastre pentru cât mai mulți oameni, din toate colțurile lumii.

Timp de mai mult de două decenii, GSK România a fost un promotor al progresului în îngrijirea sănătății românilor și vom continua să jucăm acest rol. Prin tot ceea ce facem în România, ne propunem să contribuim la îmbunătățirea speranței de viață a românilor și a calității vieții acestora, in conditiile in care tara noastră se confruntă cu unii dintre cei mai scăzuți indici legați de speranța de viață în Uniunea Europeană.

UPDATE: S-au lansat înscrierile pentru cea de-a opta ediţie a proiectului „Porneşte la drum cu GSK!”. Aplică aici:  http://buzzjob.ro/companii/gsk/aplica.html