996062_10151728441945946_1443835156_n

Din 2009, proiectul PoliticALL tratează actualitatea geopolitică, dar şi informaţiile de cultură generală drept cele mai importante resurse ale produselor redacţiei acestuia şi îşi propune să informeze altfel şi să educe publicul prin subiectele alese şi unghiul de abordare prezentat.

Pornind de la sloganul „Educare prin informare”, a fost dezvoltat PoliticALL, un proiect jurnalistic online care să contribuie obiectiv și semnificativ la înțelegerea actualității internaționale.

PoliticALL este un proiect jurnalistic online INDEPENDENT, bazat pe voluntariat, care îşi propune să implice atât profesioniști în jurnalism politic, cât și studenți sau absolvenți interesați să activeze în domenii care privesc politica externă sau relații internaționale. PoliticALL oferă posibilitatea fiecărui editor și redactor să dezvolte într-o manieră non-formală cunoștințe avansate și aplicate pentru o carieră profesională în domeniul diplomației, al politicii europene sau cercetării în științe politice.

Echipa a pornit în recrutare de voluntari, editori şi redactori, doritori să realizeze materiale inspirate din întreaga sferă a geopoliticii: filosofie, istorie, cultura, jurnalism, ştiinţe politice, relaţii internaţionale ş.a.m.d.

Trimite un CV şi o scurtă motivare de maximum o pagină în care să precizezi cum şi de ai putea fi de folos la info@politicall.ro, iar ei te vor contacta cu certitudine.

Motivaţia de a evolua profesional şi pasiunea pentru geopolitică şi domeniile sale conexe sunt o prioritate în criteriile de selecţie, indiferent de experienţa aplicanţilor!