Joi, 12 Mai, ora 20:00

Poetry Performance by Mugur Grosu

Poetry Performance sau un alt mod de a combina artele. Pe scenă va urca Mugur Grosu. Prezintă Tiberiu Neacşu.

Arta evoluează, se complică; nu se mai bazează pe stimularea unui singur simț, ci pe a unei combinații de simțuri. Vorbim de Performance Poetry, un concept definit prin: spontaneitate, imprevizibil, nou. Totul e „aici și acum”. Textul poetic nu rămâne sub semnul recitării, ci devine trăire pe structuri ritmice deosebite, iar corpul performerului ia forma unui instrument de percepție și, implicit, de transmitere.

Spiritul care promite să creeze această experiență activă este Mugur Grosu. Originar de pe malul mării, a învățat să înoate și să cânte la pian la o vârstă fragedă, fapt ce i-a permis dezvoltarea profesională în free-style-ul jazz-ului. După publicarea unei serii de volume, individuale și colective, a revenit la prima pasiune, implicându-se în proiecte experimentale poemuzicale de mare impact.

Împletirea poeziei cu muzica electronică reprezintă comunicare modernă, exteriorizare, simțire complexă. Ai ocazia să iei parte la actul performativ al lui Mugur Grosu, lăsându-te purtat de sincretismul contemporan joi, 12 mai, ora 20:00, La Scena.

Intrarea este liberă, dar se face numai pe bază de rezervare.
Rezervări: 0724081810

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here