Playlist nou cu Alex Damian: expoziția foto ,,Ascultă cu mine”

0
123
Playlist nou cu Alex Damian: expoziția foto ,,Ascultă cu mine”

Playlist nou cu Alex Damian: expoziția foto ,,Ascultă cu mine”

În perioada 22 noiembrie – 5 decembrie 2016, Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție – găzduiește expoziția foto „Ascultă cu mine” a fotografului Alex Damian. Expoziția poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00, în Galeria Creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Intrarea este liberă.

Eu una am fost acolo și am plecat cu zâmbetul pe buze: culori vibrante, o fată misterioasă în poza numărul 6, haine cool, căști colorate, descrieri prietenoase și melodii noi. Merită să treceți pe acolo când aveți un moment liber.

Nu vă întâlniți cu vreo idee tulburătoare, dar văzând atâția oameni concentrați pe propriile playlist-uri, puteți să zâmbiți măguliți: poate, într-o zi, cu ocazia unei expoziții viitoare, obiectivul lui Alex Damian vă va surprinde propriul deliciu muzical.

Ideea din spatele hashtag-ului #ascultăcumine e una simplă: într-o lume în care dă bine să fii hipster, ajungem deseori să ne rușinăm cu propriile plăceri vinovate. Alex Damian le propune personajelor sale o confesiune muzicală, de data asta nu e vorba despre ce se difuzează la radio, ce e în vogă sau ce se presupune că trebuie să asculți, e vorba strict despre emoțiile tale și despre ceea ce îți face inima mai ușoară. De aceea, fiecărei fotografii îi este asociată o melodie, astfel făcând turul expoziției, nu rămâi doar cu 30 de chipuri enigmatice, dar și cu 30 de sugestii muzicale.

Eu vi le-am adunat pe toate într-un playlist separat:

Sunt versatile și explozive, numai bune să-ți începi dimineața cu un gând bun, să treci peste o dragoste neîmpărtășită sau să faci pasul ăla îndrăzneț în viața ta care poate schimba totul. Pe deasupra, te poți astfel conecta indirect cu afinitățile unor figuri misterioase.

Eu, de exemplu, privesc un pic altfel melodia trupei Pink Floyd, „Wish you were here”: nu s-a schimbat nimic la modul în care o percep la nivel personal, dar la suprafață, a devenit glamour pentru că fata misterioasă din poza nr. 6 pare să spună dintr-o singură privire atât de multe despre mesajul piesei.

Nu vă spun cum o cheamă, mergeți și aflați, e poza de deasupra capului gardianului, strategic plasată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.