Playlist de Crăciun

0
82
playlist de Crăciun

Când vine Crăciunul, pare că toată lumea intră în spirit și fiecare dintre noi încearcă să fie pe cât posibil în atmosferă. Luminițe, filme, prăjituri, cântece, Moș Crăciun. Și cum noi suntem în secolul vitezei și nu putem trăi fără muzică, iată un playlist de Crăciun pe care îl putem asculta în timp ce împodobim bradul sau facem curățenia finală.

  1. All I want for Christmas is you – Mariah Carey – nicio listă nu poate fi completă fără acest cântec care domină topurile de Crăciun de când a fost lansată. Deși este mai mult dedicată îndrăgostiților, audiențele încă o apreciază pentru că e pur și simplu catchy.

2. Santa’s coming for us –  Sia – deși titlul poate părea puțin scos din context, pentru cei care așteaptă venirea lui Moș Crăciun e numai bun, mai ales când pomenește despre ciocolata caldă pe care o așteptăm cu toții atât de mult.

3. Please come home for Christmas – The Eagles – un cântec pentru toate persoanele care își așteaptă persoanele iubite de sărbători.

4. Do they know it’s Christmas? –  Band Aid 30 – ne amintește despre adevărata semnificație a Crăciunului printr-o colaborare a mai multor artiști iubiți de tineri.

5. I wish it could be Christmas everyday – Wizzard – pentru toți copiii și adulții a căror sărbătoare preferată e Crăciunul și ar vrea să păstreze atmosfera de sărbătoare în fiecare zi din an.

6. Boogie Woogie Santa Claus – Patti Page – povestea Moșului spusă într-un mod mai distractiv și pe un ritm catchy.

7. Finally it’s Christmas – Hanson – ca să nu uităm de bucuria petrecerii Crăciunului, așa cum se cuvine și să lăsăm deoparte telefoanele și grijile neimportante.

8. 2000 miles – Train – Crăciunul nu e doar despre cadouri și familie, ci și despre nașterea lui Isus Cristos, iar acest cântec vine să amintească atât de îndrăgita poveste a pruncului Isus.

9. Mistletoe and Wine – Cliff Richard – semnificațiile Crăciunului într-un cântec liniștit, bun de ascultat lângă foc (dacă îl avem) la un pahar de vin fiert.

10. At Christmas time – Luther Vandross – bucuria simplă a Crăciunului.

Crăciunul e momentul care aduce familii împreună și aduce bucurie în sufletele tuturor, așadar să ne bucurăm cu toții de această sărbătoare minunată în jurul bradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.