ASER recrutare

Asociația Studenților Economiști din România te invită să iei parte la cea mai autentică experiență din studenția ta. În perioada 1 octombrie – 13 octombrie, dă start călătoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alături de tineri dedicați și entuziaști.

În călătoria ASER vei putea să te aventurezi printre cele mai căutate domenii precum: Marketing, PR, Logistics & Finance, HR, Sales și să descoperi ce înseamnă Organisational Culture, Leadership, Dezvoltare Strategică, Project Managment și Event Planning. Acesta este locul unde îți vei da seama ce îți place să faci și să clădești cele mai cool proiecte și evenimente din mediul economic studențesc.

Experiența ASER va fi însoțită de numeroase oportunități din partea companiilor partenere și persoanelor influente din vaste domenii de activitate. ASER este locul unde îți poți trăi studenția așa cum vrei tu. Alături de prietenii pe care ți-i vei face, vei adauga o mulțime de momente unforgettable în cutia aminitirilor.

Dacă vrei să iei parte la cea mai fresh călătorie din studenție, ai ajuns în locul potrivit! Adaugă ceva mai mult dinamism parcursului tău și hai să te avânți într-o călătorie în stil ASERist! Înscrie-te până pe data de 13 octombrie și dăruiește-i studenției tale un plus de valoare prin curaj și entuziasm: https://bit.ly/2oJGRbJ

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER. Aici vei afla mai multe detalii despre ce înseamnă #ASERexperience.