PLAY (The Day) – Festival de spectacole contemporane in proiectie

    0
    184

    Festivalul Play (the day) micCESI – Centrul de Excelență în Studiul Imaginii în parteneriat cu Teatrul de Comedie vă invită Sâmbătă, 10 Mai, începând cu ora 16:30, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie (Strada Sf. Vineri nr. 11), la cea de-a doua ediție a Festivalului de spectacole contemporane în proiecție: PLAY (the day).

    Festivalul PLAY s-a născut din dorința de a oferi publicului de teatru șansa de a fi la curent cu ceea ce se întâmplă pe scena internațională. Evenimentul găzduit de Sala nouă a Teatrului de Comedie (Strada Sf. Vineri nr. 11) își propune să aducă în prim-plan spectacole contemporane recente, realizate de către cei mai apreciați creatori internaționali ai momentului, prezentate în cea mai bună formulă în afara vizionării lor live.

    În cadrul festivalului veți avea ocazia să participați la vernisajul unei expoziții de fotografie semnată Alexandra Pașca în cadrul căreia puteți admira imagini surprinse în timpul spectacolelor de teatru, să asistați la o conferință despre transmedia storytelling susținută de Rodica Dominteanu și Ioana Mischie (STORYSCAPES) și să vedeți spectacolul regizoului grec Dimitris Papaioannu – 2 (TWO). Acesta este cunoscut publicului larg pentru conceptul ceremoniei care a deschis Jocurile Olimpice din Grecia 2004, spectacol care a fost urmărit de 72.000 de spectatori si peste 15.000 de performeri din rândul atleților. Spectacolul proiectat, 2 (TWO), este o disecție a corpului bărbătesc, o piesă cu 22 de performeri bărbați, un performance la limita între teatru și dans.