Planable au lansat primul lor program de internship

0
130
internship

Planable au lansat primul lor program de internship prin care oferă participanților oportunitatea de a învăța accelerat despre marketing și vânzări într-un start-up agil. Compania crește constant, iar în ultimul an aproape și-a dublat  numărul de angajați. 

Programul de internship durează 3 luni, iar în acest timp participanții din rolurile de marketing vor avea ocazia să exploreze cele importante arii folosite de tech startups: SEO, content marketing, growth marketing, performance, social media, și altele. Internii care își doresc o carieră în sales vor contribui la procesele de research, lead generation, lead qualification, pre-sales, și nu numai. 

„Lumea startup-urilor din România a crescut într-un mod impresionant în ultimii ani. Acest lucru a dus la o nevoie mare de profesioniști de marketing și vânzări cu experiență în startup-uri. Prin acest program de internshipuri, ne dorim să cunoaștem talentul tânăr din România, să le ascultăm ideile și să le oferim spațiul necesar pentru a experimenta și a le pune în aplicare. De asemenea, am pregătit o experiență unică de învățare care îmbină nevoia studenților de practică în mediul de business și cea de teorie aplicată pe nevoile actuale ale companiilor”, a declarat Xenia Muntean, CEO Planable.

Rolurile deschise în programul de internship al Planable sunt publicate pe LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/planable/jobs/

Despre Planable

Planable e o platformă de colaborare unde membrii echipelor de marketing pot crea, aproba și planifica tot conținutul pentru social media. Produsul este folosit de peste 5.000 de echipe de marketing de la companii precum Hyundai, Viber, Christian Louboutin, și Organizația Națiunilor Unite. Planable este primul startup românesc accelerat de Techstars, Fribourg Capital, GapMinder VC și Angular Ventures.