#PINKPOWER: Savurează vara în roz alături de prietena ta cea mai bună la Electric Castle

0
127
pink-afiș

Lillet și Beefeater Pink merg în echipă puternică la Electric Castle alături de iubitoarele de festival care cred că dualitatea este componenta esențială a unei relații de prietenie bine închegată.

În numele acesteia, la zona PINK POWER de la Electric Castle, cele mai bune prietene sunt invitate să deguste cocktailuri personalizate în funcție de afinitățile lor pentru vin sau gin: Lillet Vive Rosé sau Lillet Vive – pentru acelea dintre noi cu o fire romantică și preferințe pentru vin, și Beefeater Pink & Tonic – pentru cele care iubesc anii ‘20, jazzul, punk-ul londonez și ginul cu un twist.

PINK POWER vine în întâmpinarea preferințelor feminine complexe și prieteniilor care unesc tipolgii puternice și diferite. PINK POWER aduce împreună melancolia rozului retro în stil provensal cu actualitatea nuanței fresh de millennial pink în stil brit punk. Când punctul comun al prieteniei este filtrul roz prin care privim viața, afinitatea pentru un anumit tip de cocktail ne conturează caracterul estival de festival.

Cele două tipuri de cocktailuri rosé – Lillet Vive Rosé și Beefeater Pink & Tonic, sunt băuturi ușoare de vară, refreshing și delicioase, cu un mod distinct de preparare, perfecte de degustat pe terasă, pe plajă sau acasă. Rețeta unui Lillet Vive Rosé autentic este: 50 ml de Lillet Rosé, 100 ml apă tonică, o feliuță de lime și gheață, în timp ce un cocktail Beefeater Pink & Tonic se prepară astfel: 50 ml Beefeter Pink, 100 ml apă tonică, feliuțe de căpșune și gheață. Lillet este un aperitiv realizat dintr-un cupaj de vinuri fine și lichioruri din citrice, cu un gust fructat, echilibrat și ușor acidulat.

Originar din Bordeaux, Lillet Rosé aduce cu sine o întreagă cultură de servire și impune o anumită eleganță ludică oricărui doritor de experiențe très frais delicioase, în timp ce Beefeater Pink este reinterpretarea celebrului gin londonez Beefeater cu un twist fructat de căpșune infuzate, care se adresează acelora care trăiesc intens fiecare clipă, alegând să se exprime vizual cu îndrăzneală.

Lillet și Beefeater vor fi vedetele roz de la Electric Castle și își vor întâmpina iubitoarele de festival cu delicioase cocktailuri roz și multe surprize hot – de la cele mai cool tatuaje de păr și romantica vată de zahăr până la o relaxantă zonă de lounge roz, special amenajată pentru cele mai frumoase poze pe Instagram #PINKPOWER. Lillet Vive Rosé și Beefeater Pink& Tonic pot fi degustate și la barurile dedicate de la Neversea și Untold.

Dacă nu ai apucat încă să îți iei bilete la Electric Castle, intră pe pagina de Facebook @LilletRomania și ai șansa de a câștiga 2 bilete la festival, pentru tine și cea mai bună prietenă a ta. Tot ce trebuie să faci este să găsești asemănările dintre cele două cocktail-uri și să le lași în comentarii cu tag către prietena ta cea mai bună. Concursul se va desfășura până pe 4 iulie, în fiecare luni.

Ne dăm întâlnire la Pink Bar & Lounge de lângă castel cu un cocktail roz în mână! #PINKPOWER

Despre Pernod Ricard:
Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Lillet, Ballantine’s, ABSOLUT. Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.