Piese de Shakespeare și Oscar Wilde ajung de pe scenele britanice pe marele ecran de la Happy Cinema

0
224
Happy Cinema București

Happy Cinema București întâmpină primăvara cu două stagiuni actuale de teatru clasic, filmate pe scenele marilor teatre londoneze și difuzate pe marele ecran.

Pe 24 februarie, de la ora 17:00, începe primul spectacol din stagiunea Ocar Wilde – A Woman of No Importance, o piesă despre tabuuri sociale, care te ia prin surprindere cu fiecare replică, pusă în scenă în stil clasic la Vaudeville Theatre Londra. Spectacolul  este regizat de Dominic Dromgoole, fost director artistic al The Shakespeare Globe, cu o experiență vastă în producții de epocă.

Trailer: https://youtu.be/YJWVodkivBE

„A Woman of No Importance ” face parte dintr-o serie de patru spectacole interpretate de compania Classic Spring Theatre din Londra, bazate pe mult îndrăgitele piese de teatru ale lui Oscar Wilde, care vor fi difuzate la Happy Cinema după cum urmează: „Lady Windermere’s Fan”( 19 mai), „An Ideal Husband” (14 iulie) și „The Importance of Being Earnest” (17 noiembrie).

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNE ORIGINLĂ CU SUBTITRĂRI ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Pe 3 martie, de la ora 16:00, deschidem stagiunea The Royal Shakespeare Company cu Twelfth Night. Twelfth Night este o comedie plină de intrigi și întorsături de situație care îi va sensibiliza pe cei care vizionează prima piesă de Shakespeare, dar  și pe împătimiții teatrului.

Trailer: https://youtu.be/0nG7ZoWPJsA

The Royal Shakespeare Company este o organizație prestigioasă care își are reședința în Stratford-upon-Avon și scoate peste 20 de producții anual, reunind numeroși regizori și actori de seamă.

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI.

Happy Cinema difuzează în curând întreaga stagiune The Royal Shakespeare Company 2018, formată din 4 spectacole: A douăsprezecea noapte, Romeo și Julieta, Nevestele vesele din Windsor și Macbeth.

Costul biletului pentru fiecare dintre cele două spectacole este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.