”Piesă pentru frate și soră” este un spectacol parcă scos din cufărul cu surprize al programului 9G al Teatrului Național București. Iris Spiridon este cea căreia trebuie să îi mulțumim pentru o montare de excepție a acestui spectacol de teatru ce invită fiecare spectator să trezească toată imaginația ce stă ascunsă în el.

O dată ce ai ales să mergi la acest spectacol, pregătește-te pentru a fi o parte din el, nu doar un simplu spectator de ocazie.  Privește cu ochii minții și ai sufletului de la început până la sfârșit și pune-ți întrebări asemenea un copil. Lasă curiozitatea și imaginația să meargă mână în mână și folosește-te de orice resursă pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie.

Ai zice că pentru un spectacol reușit e nevoie de mai mulți actori și de un decor costisitor și mare cât toată scena? Mare îți va fi surprinderea când vei descoperi că e nevoie de doar doi oameni și un decor în miniatură pentru a te face să trăiești întreaga piesă la intensitate maximă.

De cum începe spectacolul începi să faci cunoștință cu un amalgam de sentimente pe care cei doi actori ți le transmit parcă printr-o adiere de vânt. Frica, teama, claustrofobia și chiar doza de nebunie sunt doar câteva dintre sentimentele, emoțiile și trăirile ce te vor încerca în timpul spectacolului, dar vei afla și ce înseamnă să nu ai încredere nu numai în oameni, ci chiar în propriul frate.

Vei oscila, în funcție de decorul fiecărui act, între vis și coșmar și vor fi momente în care vei crede că ”Piesa pentru frate și soră” a luat sfârșit, doar că acest spectacol este plin de surprize ce sunt dezvăluite puțin câte puțin până la final, ceea ce îți va capta toată atenția cu siguranță.

”Piesa pentru frate și soră” îți va râmăne în minte mult, mult timp după ce o vei vedea, la fel cum celor două personaje le-a rămas întipărită în minte tragica lor poveste și pierderea într-un mod sinistru a celor doi părinți. O piesă ce te provoacă la imaginație și te inițiază într-un lung drum al meditației și introspecției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here