Am primit invitația neașteptată să particip la o astfel de demonstrație și nu am putut să refuz. Mi-am spus că asta este ceva ce trebuie să văd cu proprii mei ochi și apoi să clipesc de trei ori să mă asigur că e pe bune. I saved the date și pe 9 iulie, la Diane Marie Studio, am luat parte la ceea ce avea să fie un eveniment tare simpatic, cu oameni curioși și nerăbdători să vadă live cum se pictează pantofii.

DSC_0002

DSC_0005

DSC_0006

Am apreciat mereu oamenii cu suficientă răbdare, migală și disciplină să creeze lucruri care necesită o atenție absolută și o concentrare… să nu spunem de fier, ci atât de puternică încât să nu fie distrași nici dacă le-aș desena o mustață falsă pe față. Ba chiar sunt sigură că în mintea lor ar spune „Perfect. Acum arăt precum Salvador Dali”.

La un pahar de șampanie, împreună cu Diana, discutam despre cum i-a venit ideea unui magazin de acest gen și care sunt cele mai neobișnuite cerințe ale clienților. Mi-a spus că dorința oamenilor, a femeilor în mod special de a fi cât mai originale și de a fi în posesia unor lucruri cât mai diferite de a celorlalte a dus cumva la crearea acestui magazin. Îmi povestea cum viitoare mirese vin în magazin și se gândesc la cel mai unic și nemaiîntâlnit model pentru pantofii de nuntă, pentru că până la urmă, este ziua lor specială. M-a surprins să aflu de asemenea că aceste picturi nu se pot face doar pe pantofi, ci și pe geci și genți de piele. Vopseaua este una de calitate, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința spălatului.

DSC_0021

DSC_0020

Multe zâmbete și curiozități la acest eveniment. Mi-a făcut plăcere să particip și voi apela cu cea mai mare încredere în viitorul apropiat pentru a-mi personaliza pantofii sau, de ce nu, o poșetă. Vă sfătuiesc și pe voi același lucru.

Foto credit: Anca Arambașa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here