Petrecere de Dragobete

0
574

afis eveniment

Se spune că, de Dragobete, fetele și flăcăii, îmbrăcați de sărbătoare, se întâlneau în fața bisericii și plecau să caute flori de primăvară prin păduri și lunci. Astăzi, aceștia își iau hainele de club și merg la distracție.

Acum, când toată agitația împrumutată de la americani dispare ușor, ușor, e momentul nostru să arătăm cum iubim autentic ROmânește. Ești „forever alone” și vrei să schimbi asta? Ești îndrăgostit? Suspini în tăcere după cineva? Vrei ca ex-ul tău să afle că încă îl mai porți în inimă? Sparge gheața!

Vino la Petrecerea de Dragobete și sărbătorește-ți iubirea până-n zori!

Asociaţia Studenţilor la Comunicare din cadrul Universităţii Bucureşti, Asociația Studenților la Administrație și Afaceri și Asociația Studenților Geologi si Geofizicieni te invită, luni, pe 24 februarie, în Blue Club, la Petrecerea de Dragobete ca să trăieşti, să simţi şi, mai ales, să iubeşti în STIL ROMÂNESC!

Pentru seara în care dragostea este cuvântul de ordine, au pregătit o mulţime concursuri și premii, muzică pentru toate gusturile, atmosferă extrem de plăcută şi foarte multe surprize.

Organizatorii te așteaptă pentru a reînvia Sărbătoarea Dragobetelor într-o manieră studenţească, informală, unde iubirea şi distracţia vor pluti aer!

Redactor: Adina Vintescu