Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică(SiSC) te invită pe data de 19 noiembrie, începând cu ora 21:00, în club Pure, pentru a lua parte la petrecerea caritabilă ”Circles of life”, primul eveniment din cadrul  proiectului Academia SpEranței.

Având o tradiție de 10 ani,  acesta este un proiect caritabil bianual, aflat la cea de-a XII-a ediție. Ne dorim  să aducem un zâmbet  pe chipul persoanelor nevoiașe, cu care soarta nu a fost prea generoasă. Anul acesta, ne propunem să oferim  speranță și o îmbrățișare sinceră, din inimă, copiilor de la Centrul de Primire Urgenţă Copil Abuzat, din sectorul 4. Centrul are în grijă 60 de suflete inocente ce nu se pot bucura de căldura și confortul unui cămin, de mângâierea delicată a  mamei  sau de simpla prezență  a tatălui și, mai mult decât atât, acești copii nu au fost doar abandonați, dar au primit și tratamente nefavorabile din partea părinților. O haină, o pungă cu dulciuri sau o jucărie sunt lucruri ce multora li se par nesemnificative, dar care pot însenina ziua și sărbătorile acestor îngerași.

Petrecerea se anunță a fi una de pomină, cu multă distracție și voie bună. La intrarea în local, fiecare invitat va primi o brățara fosforescentă ce simbolizează speranța, sentimentul pe care dorim să-l transmitem  acestor copilași, prin toate acțiunile noastre. Prețul unui bilet este de numai 10 lei, iar suma va fi donată integral centrului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment  urmăriți pagina de facebook , dați join evenimentului creat sau accesați site-ul oficial http://www.sisc.ro/.

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică Statistică și Informatică Economică este prima organizație studențească din ASE, fiind înființată în 1996 și având peste 150 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Pentru mai multe informații:

Mihai Nițu | Coordonator Proiect |  0726533765 |nitu.mihai992@gmail.com

Comentarii

comentarii