marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruPeste 9.000 de spectatori la Caravana Filmelor NexT 2015

Peste 9.000 de spectatori la Caravana Filmelor NexT 2015

Caravana NexT și-a încheiat aventura prin țară, după 3.000 de kilometri parcurși si 18 seri cu filme sub clar de lună în 9 orașe din țară, cărora li s-a adăugat o proiecție specială în Bucuresti. Peste 9.000 de oameni din orașele de pe traseul Caravanei ni s-au alăturat la picnic și la filme, alese din scurtmetrajele proiectate în cadrul Festivalului de Film NexT.

Cea de-a doua ediție a evenimentului a continuat misiunea Caravanei de a duce cât mai departe filmele NexT, în orașe unde oamenii au acces limitat la cinematografe de artă. Îmbinând proiecțiile cu relaxarea în aer liber, Caravana NexT a reușit, și anul acesta, să atragă un public numeros.

Cu 30 de scurtmetraje în bagaj, Caravana NexT a pornit din Piatra Neamț, pe 8 august, și s-a încheiat la București, pe 29 august, trecând prin Iași, Târgu Neamț, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Oradea, Bistrița, Vatra Dornei și Brașov.

Scurtmetrajele NexT au fost grupate în patru programe speciale – NexT Comedy Night, NexT Is Love, Oscars Night și NexT Romanian Shorts. În fiecare oraș, Caravana a poposit pentru două seri de proiecții sub cerul liber.

Caravana Filmelor NexT a apărut ca o completare firească a Festivalului Internațional de Film NexT, a cărui misiune este să promoveze la nivel local, național și internațional cele mai inovative și creative producții de scurtmetraj.

Cea de a zecea ediție a Festivalului Internațional de Film NexT va avea loc la București în aprilie 2016.

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular