Pe 11 noiembrie, la Deschis Gastrobar și MATER, pasionații de tehnologie se întâlnesc în cadrul DevTalks for Juniors, prima conferință internațională pentru juniorii din domeniul IT, aflată la cea de-a doua ediție anul acesta.

DevTalks for Juniors – prima conferință internațională dedicată juniorilor IT

Prima ediție DevTalks for Juniors, organizată în 2016, a reușit să aducă împreună peste 140 de pasionați de tehnologie. Evenimentul din acest an își propune să fie unul de impact pentru comunitatea juniorilor din domeniul IT.

Atât conținutul de calitate, cât și cadrul practic și interactiv vor contribui la crearea unui context de învățare pentru persoanele prezente la eveniment. Astfel, timp de o zi participanții vor putea afla mai multe despre cele mai noi tendințe în domeniul IT, instrumentele folosite de către profesioniștii din domeniu, dar și oportunitățile și sfaturi pentru provocările întâlnite pe parcursul carierei.

Aflat la cea de-a doua ediție, DevTalks for Juniors isi propune să ofere participanților o nouă experiență de învățare prin temele abordate în cadrul evenimentului. Astfel, urmărind ultimele trenduri din domeniul tehnologiei dezvoltate în cadrul DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România, agenda DevTalks for Juniors este structurată pe noi zone de interes precum Future in Technology, AI&IoT&Robotics, Web, Mobile, Big Data, Java și Career Development. Ediția din acest an va reuni 400 de participanți care vor lua parte la conferințe și workshop-uri ce vor aborda teme despre cele mai noi tehnologii din domeniu precum Java, .NET, PHP, C++/C#.

Agenda DevTalks for Juniors va oferi participanților un conținut de calitate, atât prin temele abordate, cât și prin invitații la eveniment. Printre cei 6 speakeri internaționali de anul acesta se află Joe Winchester, Senior Technical Staff Member la IBM, Gerard Sans, Angular Evangelist la AngularZone și Michael Pustovit, Android developer la Stanfy. De la eveniment nu vor lipsi nici speakerii locali precum Magda Miu, Senior Android Developer, Alin Miu, Senior Java Developer, Sorin Țărmure, co-fondator Small Academy, Sergiu Ardelean, Augmented Reality Evangelist, Eduard Vasilache, Matei Dumitrescu, Cristian Orășanu, Robert Knapp și mulți alții.

Noutatea acestei ediții este reprezentată de o sesiune de discuții informale în cadrul „Mentors&Investors Hour”. Timp de 30 de minute, participanții vor beneficia de interacțiunea cu investitorul Cosmin Ochișor, Investment Manager la Hubraum, vor descoperi provocările întâlnite în lansarea unui startup de la fondatorii Woogie, dar și sfaturi despre carieră de la speakerii și mentorii prezenți la eveniment.

De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi nici distracția și zonele de relaxare. Gateway VR Studio va crea o zonă în care participanții pot testa o serie de jocuri prin intermediul ochelarilor VR, iar PC Garage vor crea o zonă de Gaming cu 3 console PlayStation 4. Conceptul de Escape Room va putea fi testat în cadrul DevTalks for Junior prin intermediul unei experiențe VR oferită de VRCenter. De asemenea, pauzele vor fi mai plăcute împreună cu Tassimo, Pauza de Fructe și Mobila Dalin.

Companiile partenere de anul acesta sunt: Vodafone Shared Services, Luxoft și Ubisoft.

Evenimentul se adresează developerilor aflați la început de drum în domeniul IT, studenți, persoane care își doresc să dezvolte o carieră în domeniu sau chiar elevi. DevTalks for Juniors va avea loc pe 11 noiembrie, la DESCHIS Gastrobar, în București. Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/devtalks-jr/.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 10 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.Hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in cele mai importante centre universitare din tara), DevTalks (proiectul reuneste 1000 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here