Personal Development School (PDS) Bucureşti  revine cu cea de a XI-a ediţie şi forţe proaspete după un an de pauză. Tema de anul acesta a proiectului o constituie Autocunoaşterea şi suntem în căutarea de 15 tineri pasionaţi şi curioşi de domeniu care să ne fie alături timp de patru zile, în perioada 14-17 mai 2015, pentru a ne descoperi împreună potenţialul de dezvoltare.

Personal Development School este un proiect de tradiţie, aflat sub egida Voluntari pentru Idei şi Proiecte Romania şi îşi propune să creeze contexele de dezvoltare personală de care tinerii au nevoie. Acest proiect a luat naştere ca urmare a conştientizării nevoii din ce în ce mai pregnante a tinerilor de a investi în descoperirea şi dezvoltarea de sine. Scopul proiectului este acela de a depăşi graniţele dintre teorie si practică şi de a le oferi participanţilor o experienţă cât mai complexă în demersul  descoperirii  de sine.  PDS îşi propune să faciliteze procesul de autocunoaştere tinerilor dornici să investească timp în nevoia de dezvoltare personală.

Ediţia de anul acesta va aborda tema Autocunoaşterii, pe care o va trata din perspectiva a trei direcţii: Present Self, Future Self şi Self Managment. Aceste subteme vor fi structurate sub forma de trainiguri şi workshop-uri interactive, unde participanţii vor fi familiarizaţi cu teme precum:  Self-awareness – Valori şi Sabotori, Change Management, Motivare şi atitudine, Comunicare non-verbala, Inteligenţă emoţionala, Importanţa setării de obiective şi Personal Branding.

Participanţii se pot înscrie pana pe data de 9 mai 2015 prin completarea formularului pe care îl pot gasi pe pagina:  www.personaldevelopmentschool.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here