Perioada următoare la Teatrul Coquette

0
514

Teatrul Coquette vă invită:

Sâmbătă, 24  ianuarie 2015 la ora 11:30 la Atelierul de Povesti – Scufița Roșie

Atelierul de povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea poveștii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel și Mihai) să deslușească corect povestea.

Pentru al doilea Atelier din acest an propunem povestea „Scufița Roșie”. Copiii sunt invitați prin mijloacele teatrului și ale desenului să descopere povestea. Copiii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel talentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă și Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă, 24  ianuarie 2015  la ora 20:00 Mondeni-tăți. Capitolul 2

afis Mondenitati

Comedie inspirată de textele lui Tudor Mușatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. Actrițele Ruxandra Bălașu și Laura Voicu interpretează mai multe roluri, înfățișând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații  neașteptate. Această „emisiune” este o combinație între teatru, comedy show și improvizație.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuție: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă, Mihai Stănescu și Pavel Bârsan

Imagine: Radu Fulga

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Duminică, 25 ianuarie 2015  la ora 11:30 la Prințesa și bobul de mazare – Premieră

Printesa si bobul de mazare afis

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.

Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?

Se întâmplă, însă, un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului.

Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Duminică, 25 ianuarie 2015  la ora 17:00 laVulpea și Corbul, adaptare după fabula lui La Fontaine

Afis Vulpea si Corbul

Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Costumele sunt deosebit de atractive, conținând și măști venețiene. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această istorie. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Distribuție:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Joi, 29 ianuarie 2015  la ora 19:30 laVânzătorii ambulanți, de Murray Schisgal

Vanzatorii ambulanti

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc șade o emoție puternică, o dorință nespusă, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.

Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. În port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III-lea, un compatriot de-al său, pare-se.

Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face aparișia o vânzătoare de flori…

O comedie inteligentă, presărată cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistică, puterea persuasiunii”.

Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărator ,de asemenea, se va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distribuția: Pavel Bârsan, Orlando Petriceanu și Ramona Cutină

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro