PAUL DAMIXIE ÎMPREUNĂ CU NOCTURNO LANSEAZĂ CEL MAI NOU EP PENTRU HAHAHOUSE – I AM CRAZY

0
58

“I Am Crazy” EP întruchipează colaborarea dintre Paul Damixie și Nocturno și are ca rezultat cel mai nou release pentru HaHaHouse.

Fiind o apariție constantă pe scenă, Paul Damixie se bucură de o creștere continuă în cariera sa. DJ-ul din spatele proiectului Radio Killer încântă cu o abundență de piese ce vin să susțină setea lui pentru producție. împreună cu Nocturno, un DJ cu set-uri live halucinante, un flow de producții impresionante și cu o putere de a îți induce melodii de care cu greu mai scapi să nu le fredonezi, combină armoniile palpitante pentru a produce release-ul intitulat “I Am Crazy”.

Contopirea dintre imaginația bogată și producția superbă dau acestui EP o notă de excelență.

Prima piesă, “I Am Crazy” este o aventură unică. O imagine din interiorul minții producătorilor, sample-ul de voce distinct se repetă până când ritmul este imprimat atent în capul vostru. O linie de bass bine stăpânită cu synth-uri înțepătoare se topesc în melodie împreună cu cowbell-uri și riff-uri de pian ce generează o piesă plină de armonii încântătoare.

A două piesă de pe EP, “Leila”, este o plăcere introspectivă. Vocea minunatei Minola face ca sample-ul vocal să radieze în lumini colorate. Brodată cu efecte gentile, noi motive de a îți place sunt descoperite cu fiecare ascultare. De asemenea, EP-ul include și o versiune Dub dar și un remix bine texturat al lui Ordonez.

Fuziunea dovedește a fi o reprezentație vibrantă a artiștilor, un pas înainte în carierele lor întruchipat printr- un EP amețitor gata să fie soundtrack-ul vostru de zi cu zi.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați
https://www.facebook.com/hahahouse.ro
Precum și paginile artiștilor
https://www.facebook.com/pauldamixie
https://www.facebook.com/DanTiparescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.