marți, iulie 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipPAUL DAMIXIE ÎMPREUNĂ CU NOCTURNO LANSEAZĂ CEL MAI NOU EP PENTRU HAHAHOUSE...

PAUL DAMIXIE ÎMPREUNĂ CU NOCTURNO LANSEAZĂ CEL MAI NOU EP PENTRU HAHAHOUSE – I AM CRAZY

“I Am Crazy” EP întruchipează colaborarea dintre Paul Damixie și Nocturno și are ca rezultat cel mai nou release pentru HaHaHouse.

Fiind o apariție constantă pe scenă, Paul Damixie se bucură de o creștere continuă în cariera sa. DJ-ul din spatele proiectului Radio Killer încântă cu o abundență de piese ce vin să susțină setea lui pentru producție. împreună cu Nocturno, un DJ cu set-uri live halucinante, un flow de producții impresionante și cu o putere de a îți induce melodii de care cu greu mai scapi să nu le fredonezi, combină armoniile palpitante pentru a produce release-ul intitulat “I Am Crazy”.

Contopirea dintre imaginația bogată și producția superbă dau acestui EP o notă de excelență.

Prima piesă, “I Am Crazy” este o aventură unică. O imagine din interiorul minții producătorilor, sample-ul de voce distinct se repetă până când ritmul este imprimat atent în capul vostru. O linie de bass bine stăpânită cu synth-uri înțepătoare se topesc în melodie împreună cu cowbell-uri și riff-uri de pian ce generează o piesă plină de armonii încântătoare.

A două piesă de pe EP, “Leila”, este o plăcere introspectivă. Vocea minunatei Minola face ca sample-ul vocal să radieze în lumini colorate. Brodată cu efecte gentile, noi motive de a îți place sunt descoperite cu fiecare ascultare. De asemenea, EP-ul include și o versiune Dub dar și un remix bine texturat al lui Ordonez.

Fuziunea dovedește a fi o reprezentație vibrantă a artiștilor, un pas înainte în carierele lor întruchipat printr- un EP amețitor gata să fie soundtrack-ul vostru de zi cu zi.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați
https://www.facebook.com/hahahouse.ro
Precum și paginile artiștilor
https://www.facebook.com/pauldamixie
https://www.facebook.com/DanTiparescu

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular