târguri de Crăciun din România care merită vizitate

Deşi nu am intrat încă în luna cadourilor, atmosfera festivă a început să îşi facă simţită prezenţa. Decoraţiunile au apărut în magazine şi luminiţele sunt pe punctul de a fi instalate. Comercianţii aşteaptă să facă profituri, iar oamenii se gândesc deja la târguri de Crăciun din România care merită vizitate.

Dar care sunt oare cele mai frumoase manifestări de iarnă? Şi unde se regăsesc ele?

  • Târgul de Crăciun de la Sibiu

târguri de Crăciun din România care merită vizitateSe poate spune că acest eveniment dă startul sezonului festiv. Deschiderea lui va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 19:00. Cei interesați îl vor putea vizita până pe 3 ianuarie 2018, între orele 10:00 și 22:00.

Târgul de Crăciun de la Sibiu, aflat la a XI-a ediție, va reuni peste 90 de expozanți din țară și din străinătate. De asemenea, acesta va mai încorpora și o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare.

  • Târgul de Crăciun de la Oradea

târguri de Crăciun din România care merită vizitateOradea va fi, însă, orașul care va marca trecerea în cel mai friguros anotimp al anului. Al doilea punct de pe lista cu târguri de Crăciun din România care merită vizitate va avea loc între 30 noiembrie și 31 decembrie 2017.

  • Târgul de Crăciun din București

târguri de Crăciun din România care merită vizitateCapitala va fi următoarea pe harta cu târguri de Crăciun din România care merită vizitate. Inaugurarea ediției din 2017 va avea loc pe 1 decembrie, iar porțile vor rămâne deschise în Piața Constituției până pe 27 decembrie.

Evenimentul din București va reuni târguri de meșteșuguri și produse tradiționale, dar va avea și o zonă gastronomică.

  • Târgul de Crăciun de la Brașov

târguri de Crăciun din România care merită vizitateTârgul de Crăciun de la poalele Tâmpei va avea loc în Piața Sfatului între 7 decembrie 2017 și 14 ianuarie 2018. El va avea 40 de spații de vânzare și două spații de expunere cu specifice provenite din două orașe înfrățite cu Brașovul: Linz (Austria) și Nürnberg (Germania).

Voi la care dintre aceste târguri v-ați dori să mergeți?

surse info: targuldecraciun.ro, Targul de Craciun din Oradea – Deschidere, Bucharest Christmas Market, creart.ro, agerpres.ro

surse foto: metropotam.ro, targuldecraciun.ro, infooradea.ro, Bucharest Christmas Market, libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here