idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară

Patru idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară

Probabil aţi observat şi voi că, de câteva zile, vremea a devenit mai prietenoasă. Ploile au încetat, vântul s-a potolit … Dar, o dată cu ele, a venit întrebarea esenţială: ce facem acum? Ei bine, dacă nu aveți idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară, m-am gândit la câteva propuneri care să vă inspire.

1.Parcul vă aşteaptă cu aleile deschise

idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară
Parcul aşteaptă vizitatori

Fie că vreți să faceți o plimbare lungă și relaxantă sau, pur şi simplu, să stați şi să vă bucurați de soare,  mersul în parc rămâne mereu o idee bună. Căldura, mirosul florilor şi bucuria din jur nu au cum să vă lase indiferenți.

Credeți-mă, a venit timpul să renunțați la plimbările prin mall-uri! Viața vă aşteaptă afară!

2. Să faci sport este mereu o idee bună

…. mai ales acum, când suntem obligaţi să dăm jos din haine. Și când se pot vedea kilogramele acumulate de-a lungul iernii.

Nu contează dacă preferați bicicleta, rolele sau alergatul. Orice activitate care arde calorii este benefică. Însă nu trebuie să uitați un lucru: efortul fizic trebuie asociat cu o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată pentru a da roade!

idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară
Sportul şi primăvara sunt cei mai buni prieteni

3. Învăţatul în aer liber

Nu ştiu dacă ați mai încercat acest truc până acum, dar vă asigur că nu veți regreta dacă îl puneți în practică. Aveți nevoie de o pătură, cărţi, un pix și/sau creioane.

Dacă veți învăța în parc, veți simți cum aerul curat, mirosul florilor, căldura soarelui şi atmosfera din jur vă vor da o stare de linişte și relaxare. Iar aceasta va face ca materia care nu v-a fost pe plac niciodată să devină mai atractivă.

În cazul în care aveți nevoie de un suport pentru a vă aduna gândurile şi a vă concentra pe ceea ce învățați, nu ezitați să veniți pe o bancă, ținând în mână o carte. Sau să vă așezați la o masă, în caz că vedeți una.

idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară
Cititul în parc nu dăunează sănătăţii

4. Un picnic cu persoane dragi

Nu este nevoie să vină 1 Mai sau Paştele pentru a petrece o zi în aer liber cu persoanele dragi. Nu contează nici dacă alegeţi să mergeți într-un parc, un loc special amenajat sau o pădure: important e să vă strângeţi cât mai mulţi. Luaţi cu voi pături, cărţi de joc, mâncare neperisabilă și … distrați-vă!

Aveți grijă însă ca la plecare să lăsaţi locul exact aşa cum l-aţi găsit. Viitorii vizitatori nu ar trebui să fie incomodați de deșeurile voastre.

idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară
Picnicul în parc, o idee de primăvară

Sunt sigură că vremea frumoasă vă mai poate ajuta să găsiți și alte idei pentru savurarea zilelor calde de primăvară. Așa că aștept și sugestiile voastre.

surse foto: garbo.ro, casadex.ro, urbology.ro, adevarul.ro, tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here