sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStylePasiunea ta pentru limbi străine aduce inovare în mediul business

Pasiunea ta pentru limbi străine aduce inovare în mediul business

Știm că faci parte din generația inovatoare, așa că te asteptăm la Innovation Leaders – BPO & Shared Services, un nou eveniment de promovare a inovației! Dacă ești pasionat de limbile străine și ești student sau absolvent al unei facultăți de profil, profită de noile oportunităti din domeniul de BPO & Shared Services și contribuie la dezvoltarea lor!
Vei discuta cu reprezentanții companiilor tale preferate despre cum au reușit să schimbe și să revoluționeze mediul corporate din România și, de ce nu, să îți aduci și tu contribuția. Te asteptăm la WeLoveDigital – Unirii, în data de 14 iulie, la una din conferințele „Desiring Greatness” și „Mastering Innovation – opportunities în a corporation” sau la workshop-urile care vor avea loc la eveniment.
Nu trebuie decât să te înscrii gratuit, completând formularul de aici și să ne confirmi prezența la eveniment. Ne vedem acolo, da?

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Eu sunt Cristina, iubesc concertele, stau treaza pana tarziu si mereu regret a doua zi, iubesc Star Wars, tot ce tine de comic books, iar intr-o zi o sa imi iau rucsacul in spate si voi calatori in jurul lumii.
RELATED ARTICLES

Most Popular