F64 invită pasionații de fotografie la Conferința PHOTO STORY. Begin your journey

0
75

Nu scriu acest articol în calitate de cunoscător, ci de pasionat al fotografiei. Un simplu om care de multe ori se pierde printre povești spuse fără cuvinte, ci „narate” atent cu ajutorul unui aparat. Această pasiune m-a făcut să văd că nu poate oricine să îți trezească acest interes și mai ales, puțini sunt cei care îți transmit o emoție, indiferent care ar fi ea. It’s been said, I know, însă arta nu trebuie să placă, ci să te facă să simți ceva, iar nu toată lumea înțelege acest lucru.

Ce trebuie să rețineți este că opinia unei persoane despre o fotografie nu poate fi corectă sau greșită. Nu când discutăm despre feeling, trăire sau emoție. Sunt aspecte pe care nimeni nu poate și nu ar trebui să vrea să le controleze. Arta trebuie expusă, însă cei care o privesc sunt datori doar să o respecte. Este cea mai mare formă de recunoaștere care poate fi dăruită unui artist.

Cum toamna se numără oamenii pasionați de fotografie, F64 s-a gândit să vină în sprijinul lor, organizând o Conferință. Este un prilej perfect ca ei să învețe trucurile celor mai cunoscuți și apreciați fotografi din România. La Photo Story Begin your journey sunt așteptați oamenii cu un vibe pozitiv, pregătiți cu cele mai bune întrebări pentru invitați și în căutare de inspirație. Nu doar fotografii profesioniști pot participa la această Conferință. F64 își dorește ca oricine iubește fotografia să fie prezent la eveniment.

Poate te gândești că fiind student nu îți vei putea permite să ajungi la eveniment. Se pare totuși că F64 a fost cu un pas înaintea ta. Pentru studenții care sunt pe fază, au pregătit o super reducere. Prețul early bird este 139 de lei, însă tu ca student vei plăti doar 70 de lei.

Ce trebuie să faci pentru asta este să trimiți un mail către seminarii@f64studio.ro împreună cu o copie după legitimație și carnetul de student, iar astfel vei primi un cod de reducere. Profită de această super ofertă și vom avea ocazia să împărtășim opinii și să discutăm highlight-urile evenimentului împreună.

Ne vedem la Crystal Palace Ballrooms în data de 5 octombrie 2017 să ne bucurăm de un eveniment în care îl vom întreba pe Vlad Eftenie „De ce iubim fotografia”, Daniel Chindea ne va învăța diferența dintre DSLR și mirrorless, dar va detalia și ce înseamnă pentru el fotografia de nuntă.

Andrei Baciu, un storyteller desăvârșit ne va povesti care este legătura dintre fotografie și metaforă, Laura Mușuroaea este prezentă pentru a ne dezvălui din secretele ei, cum a reușit să ajungă un beauty vlogger de succes și care a fost parcursul urmat de ea.

Invitatul special al acestei conferințe este nimeni altul decât Ambasadorul Panasonic, Nick Driftwood care va oferi informații prețioase despre ce înseamnă să faci un documentar, un film și cum l-a ajutat pe el această industrie.

 Un eveniment care se anunță tare interesant și plin de surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.