Pasionat de evenimente? Încearcă Even’Thor

  0
  626

  Even’Thor, un număr de ordinul sutelor de studenți din București și Brașov, alcătuieşte ceva mai mult decât o echipă de voluntari. Ei merg la evenimente. Mai ales la concerte. Și îi ajută pe organizatori. Sunt ceva mai „săritori“.

  Ei spun despre ei că „Noi am fost la film, la meci, la circ și la muuulte concerte. O să mergem la multe altele în continuare“. Ca idee, au ajuns la ArtMania la Sibiu și s-au simțit bine, au ajuns la TIFF la Brașov, la Folk You în Vamă și chiar la White Sensation.

  În principiu, cei care fac parte din Even’Thor pot să-și vadă artiștii preferați în concert, ăsta cred că e un plus pentru fiecare fan. Pe lângă asta, cunosc oameni diferiți, socializează la ceva mai mult decât o simplă halbă de bere și eventual nici nu se mișcă doar în perimetrul Bucureștiului. Mai dau din când în când o fugă prin împrejurimi. La teambuildinguri.

  Oamenii din echipă au plăceri variate, vicioase sau romantice. Ascultă de la rock la dnb, pop, jazz sau hip-hop. Deci sunt un amalgam de diferențe. Care de care mai interesante, bizare sau drăgălașe. În ciuda diferențelor dintre ei și a sarcasmului prietenos dintre membri, ar putea să spună cam orice e de spus despre producția de evenimente.

  Ei oferă șansa membrilor să facă parte din echipa care se află „la fața locului“, să câștige o experiență reală, să lucreze sub stres, să se descurce în situații limită și eventual să se mai și simtă bine făcând asta. Mai mult decât atât, cei norocoși pot să dea mâna cu artiștii lor preferați, să le țină de urât în culise și chiar să bea o cafea cu ei. Deci fac niște vise să devină realitate. Și de la niște distanțe de centimetri în scădere, nu neapărat din public, de la o distanță măsurabilă în ceva zeci de metri.

  Echipa lor se mărește constant, cei care merg mai des la concerte sunt cei mai fericiți, bănuiesc. Le plac oamenii care și-au sărbătorit deja majoratul și care nu se sperie cu una cu două. Nici când e vorba de muncă, nici când e vorba de petrecut. Nu le trebuie oameni care să le dea răspunsuri tipice gen „Peste cinci ani mă voi vedea desigur, tot într-o oglindă“ ci care să raționeze în situații dificile sau critice în timpul sau înaintea evenimentelor. Sunt săritori și nu se dau înapoi de la întâmplările ieșite din comun. Mai degrabă vorbesc despre ele cu drag și cu ceva mai mult decât un simplu zâmbet.

  Ce pot să recomand celor care sunt mai mult decât cu un picior în construirea carierei, le place să facă multe lucruri eventual simultan și mai sunt și buni la asta, vor să fie prezenți la mai multe evenimente decât le permite buzunarul și nu se dau înapoi nici de la muncă nici de la distracție (pe rând), este să fie pe fază. Pentru când Even’Thor recrutează.

  Redactor: Alexandra-Georgiana Andrei

  Sursă fotografie: www.letsrock.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.