Doamnelor, domnișoarelor și domnilor,

Vă așteptăm sâmbătă, 7 martie, la Vivo București, situat pe Calea Floreasca să petrecem într-o atmosferă cu iz primăvăratic!

Vivo este un brand tânăr născut în Iași, la începutul anului 2014, inițial fiind un start-up început în 2013. Este axat pe calitate la un preț corect, toate produsele fiind făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate și proaspete făcute în fiecare zi.

Seara va fi întreținută de către Chi Pah, singurul român selectat să cânte cu artistul Jamiroquai în România, pe niște instrumente de percuție speciale. Artistul Chi Pah ne va prezenta Electro Feelings Concept. O călătorie a sunetelor, un mix ce încântă urechea cu sunete electro swing, nu disco, jazzy house & soulfull deep. Totul acompaniat de un live act ce include percuții native din toate colțurile globului, sinth drums și o sumedenie de alte instrumente electronice și virtuale. Electro Feelings Concept ar putea fi descris ca o bătălie auditivă și vizuală din care ambii adversari, adică muzica și instrumentele live… ies câștigători.

Desigur, ne vom delecta cu vinuri noi premium, câștigătoare ale premiilor Golden Medal la Balkans International Wine Competition 2013 și Golden Medal la Selections Mondiales des vins 2013.

Vom servi elegantul Chardonnay cu o aromă proaspătă de nuanță de migdale, miros de caise uscate şi citrice, miere și unt, și delicat, răcoros, bine echilibrat, cu un final cald și sec. Nu va lipsi nici soiul Merlot, plin şi rotunjit, consistent, dar cu taninuri fine, completat de un final catifelat persistent. În nas se pot detecta nuanțele calde și plăcute de humus, cireşe coapte negre şi prune. Aroma este, de asemenea, dominată de cireşe coapte, consolidată prin senzaţia de prune coapte, caramel şi coajă de pâine. Sau dacă preferi un vin intens, elegant si fin, nasul prezintă arome de fructe (grapefruit, lămâie și fructe albe), salvie şi brioşe pe final, poți alege distinsul Brut Blanc de Blancs, cu un gust complex, fin, proaspăt, uscat, intens şi plăcut.

Printre partenerii evenimentului se numără: Andrei Vulpescu, Big City Life, Bucharest Style, Clotier,  Diva Hair, Etiquette, Express The Style by Ingrid Ispas, , Instaglam, IQool, Jurnal Lifestyle, Le Boutique, Let’s talk about fashion, LooKool, Ready my mind, Romania Fashion, Urban things și VIP.

Petrecerea va începe de la ora 21:00. Rezervări la numărul de telefon 021 233 96 88.

Vă așteptăm cu multă prietenie și cu o petrecere de neuitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here