Partidul Comediantilor Romani

Politicienii vor fi făcuți “frigărui”. Bordea și Micutzu fac Marea Adunare a Partidului Comedianților Români pe 10 noiembrie la BT Arena.

 

La BT Arena în Cluj-Napoca este anunțată Marea Adunare a Partidului Comedianților Români în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Pe 10 noiembrie, chiar în aceeași zi  în care va fi primul tur al alegerilor, va fi o  întâlnire a Partidului Comedianților Români. Acesta este cel mai nou  show de stand-up comedy, creat de Bordea și Micutzu.

Considerați unii dintre cei mai de succes comedianți români ai momentului, cu turnee naționale sold out, Bordea și Micutzu își descriu astfel noul show:

“Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Popor carpato-danubiano-pontic, eşți convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George.

Cosmin Nedelcu – Micutzu e cunoscut pentru implicarea sa activă în societatea civilă, precum și pentru speech-urile acide la adresa politicienilor români. De-a lungul timpului, acesta a ironizat toți politicienii, din oricare partid ar fi fost ei. De altfel, a fost unul dintre puținii comedianți care a dus inclusiv în emisiuni tv momentele sale de stand up în care critică societatea politică actuală.

Cătălin Bordea vine dintr-o altă zonă a stand up-ului, în care ironizează și analizează viața de familie. Nu se dă în lături nici de la a aborda subiecte precum ipocrizia pe care o afișăm zilnic ca să ne ferim de judecățile oamenilor.

Precedentul lor show, “Stricăm o generație”, a înregistrat recorduri absolute de audiență. Au existat cu 3 show-uri consecutive la Sala Palatului (aprox 12.000 spectatori cumulați) în București. Cea mai mare audiență a fost însă la Cluj-Napoca. Acolo s-au înregistrat 8000 de spectatori, într-o singură reprezentație.

Turneul național “Partidul Comedianților Români”

Noul show “Partidul Comedianților Români” începe cu spectacolul de la Sala Palatului, de pe 4 noiembrie. Apoi se pornește în turneul național, iar primele orașe anunțate sunt: Craiova 7 noiembrie, Timișoara 9 noiembrie, Cluj Napoca 10 noiembrie, Bacău 15 noiembrie, Brașov 17 noiembrie, Galați 24 noiembrie.

Turneul Partidul Comedianților Români este produs de Headline Management și Sublime, biletele se găsesc pe sublime.ro