luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipPartidul Comedianților Români - râsete și ironie în ziua alegerilor prezidențiale

Partidul Comedianților Români – râsete și ironie în ziua alegerilor prezidențiale

Politicienii vor fi făcuți “frigărui”. Bordea și Micutzu fac Marea Adunare a Partidului Comedianților Români pe 10 noiembrie la BT Arena.

 

La BT Arena în Cluj-Napoca este anunțată Marea Adunare a Partidului Comedianților Români în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Pe 10 noiembrie, chiar în aceeași zi  în care va fi primul tur al alegerilor, va fi o  întâlnire a Partidului Comedianților Români. Acesta este cel mai nou  show de stand-up comedy, creat de Bordea și Micutzu.

Considerați unii dintre cei mai de succes comedianți români ai momentului, cu turnee naționale sold out, Bordea și Micutzu își descriu astfel noul show:

“Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Popor carpato-danubiano-pontic, eşți convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George.

Cosmin Nedelcu – Micutzu e cunoscut pentru implicarea sa activă în societatea civilă, precum și pentru speech-urile acide la adresa politicienilor români. De-a lungul timpului, acesta a ironizat toți politicienii, din oricare partid ar fi fost ei. De altfel, a fost unul dintre puținii comedianți care a dus inclusiv în emisiuni tv momentele sale de stand up în care critică societatea politică actuală.

Cătălin Bordea vine dintr-o altă zonă a stand up-ului, în care ironizează și analizează viața de familie. Nu se dă în lături nici de la a aborda subiecte precum ipocrizia pe care o afișăm zilnic ca să ne ferim de judecățile oamenilor.

Precedentul lor show, “Stricăm o generație”, a înregistrat recorduri absolute de audiență. Au existat cu 3 show-uri consecutive la Sala Palatului (aprox 12.000 spectatori cumulați) în București. Cea mai mare audiență a fost însă la Cluj-Napoca. Acolo s-au înregistrat 8000 de spectatori, într-o singură reprezentație.

Turneul național “Partidul Comedianților Români”

Noul show “Partidul Comedianților Români” începe cu spectacolul de la Sala Palatului, de pe 4 noiembrie. Apoi se pornește în turneul național, iar primele orașe anunțate sunt: Craiova 7 noiembrie, Timișoara 9 noiembrie, Cluj Napoca 10 noiembrie, Bacău 15 noiembrie, Brașov 17 noiembrie, Galați 24 noiembrie.

Turneul Partidul Comedianților Români este produs de Headline Management și Sublime, biletele se găsesc pe sublime.ro

Denisa Goran
"A smooth sea never made a skilled sailor".
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular