Participa la IT Forum-Viitorul este acum!

  0
  192

  Îți dorești să fii primul care află noile trenduri în IT pentru anul 2014? Vrei să interacționezi cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine? Îți place mereu să te informezi și să afli din ce în ce mai multe lucruri despre domeniul în care lucrezi?

  afis-forum-it

  Nu rata IT Forum, cel mai important eveniment al verii dedicat exclusiv pasionaților de IT. Notează-ți în agendă data de 26 August, la Impact HUB Bucharest și pregătește-te pentru o experiență completă: conferință cu speakeri și companii de top, workshopuri interactive asistate de specialiști, precum și un spațiu de networking special gândit pentru tine și pentru profesioniștii cu pasiuni similare.

  Vom aborda subiecte precum:

  • Economia digitală și noile modele de business;
  • Trendurile anului în tehnologie;
  • Puterea inovației;
  • Designul în tehnologie;
  • Noua era de dispozitive și aplicații.

   

  Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștințele tale la IT Forum, pe data de 26 August!

  Intră pe pagina evenimentului, înscrie-te, iar noi te ținem la curent cu lista de speakeri, companii, temele lor și alte noutăți: http://buzzjob.ro/it-forum/.

  Înscrierea durează mai puțin de 5 minute, iar participarea este gratuită, însă se bazează pe completarea formularului. Locurile sunt limitate și se vor acorda în ordinea înregistrării.

  Eveniment susținut de: Endava, Link Academy, Aleron, Academia Credis.