duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipPartenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 anunță zeci de evenimente inedite la standuri

Partenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 anunță zeci de evenimente inedite la standuri

În mai puțin de o săptămână începe DreamHack Cluj-Napoca, cel mai mare festival digital din România. Joi, 29 octombrie, la ora 10, se deschid porțile Sălii Polivalente din Cluj, astfel că pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar 4 dintre cele 9 categorii de bilete sunt deja epuizate.

Cine nu și-a cumpărat încă bilet, mai are timp s-o facă pe shop.computergames.ro sau la magazinele partenere (bilete.ro, MyTicket.ro, Germanos, Inmedio, oficiile Poștei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 și Palatul Copiilor București).

Alături de programul turneelor esports și de zonele pregătite de PGL pentru gameri, partenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 prezenți cu standuri la Sala Polivalentă au anunțat că îi așteaptă pe fani cu premii, produse, give aways, întâlniri cu vedete, dar și multe surprize.

Partenerul principal, Telekom, va avea competiții de Counter-Strike în fiecare zi la standul său, iar câștigătorii vor fi recompensați cu premii în produse, smartphone-uri de top. De mare interes pentru fanii youtuberilor sunt momentele în care la standul Telekom își vor face apariția 3 vloggeri celebri. Tequila, Zmenta și John vin la festivalul DreamHack Cluj-Napoca la standul Telekom ca să se joace cu vizitatorii.

Vizitatorii standului Intel vor putea testa unele dintre cele mai puternice configurații de gaming disponibile pe piață, culminând cu cele dotate cu procesoare din a șasea generație Intel® Core™.

În toate zilele evenimentului, la standul Intel vor avea loc competiții Counter-Strike: Global Offensive pe computere dotate cu procesoare Intel® Core™ i7, iar participanții pot câștiga multe premii surpriză.

Pasionați de realitatea virtuală? La standul Intel aceasta este posibilă cu ajutorul Oculus Rift, ce va fi prezentată pe laptopuri puternice de gaming. Vizitatorii vor putea, de asemenea, testa cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel – Intel® Compute Stick si Intel® Next Unit of Computing. Cu ajutorul acestor dispozitive vor fi făcute demonstrații ale Intel® Remote Keyboard, aplicație dezvoltată de Intel pentru cele două mini PC-uri, cu care utilizatorii pot controla PC-ul de la distanță, de pe telefon sau tabletă.

Pe lângă mini PC-uri vor fi prezentate și noi soluții de stocare Intel, seria de SSD-uri 535, mult mai rapide și mai fiabile față de clasicele hard disk-uri. PC-urile de gaming pe care vor avea loc competițiile de Counter-Strike: Global Offensive sunt dotate cu SSD-uri Seria 730 și 750.

Tehnologia momentului, Intel® RealSense™, va fi prezentată în cadrul evenimentului pe dispozitive cu cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™. Intel® RealSense™ setează un nou nivel al computingului, permițându-le utilizatorilor să miște obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor mâinii sau ale feței.

Vizitatorii standului HyperX vor putea testa: căștile Cloud și Cloud II și FURY Mouse Pads. Activități:  1 vs1 King of the Hill CS:GO, 1 vs 1 King of the Hill Rocket League and 1 vs 1 King of the Hill LoL tournaments.  Mouse Pads, Headsets, SSDs, and RAM pot fi câștigate ca premii la aceste turnee.

HyperX va face fericiți 4 vizitatori, oferind 4 scaune branduite, în ultima zi a festivalului, aproape de ora închiderii. De asemenea, fanii care vor fi prezenți pe conturile de social media vor avea premii surprize, printre care se numără și un scaun HyperX. Pentru a câștiga scaunele HyperX, fanii trebuie să fie atenți la anunțurile și concursurile publicate pe rețelele de socializare HyperX.

Website: http://hyperxgaming.com
YouTube: youtube.com/kingstonhyperx 
Facebook: facebook.com/hyperxcommunity
Twitter: twitter.com/hyperx

La standul ASUS se organizează turnee ad-hoc de DOTA2 si Hearhtone. Înscrierile se fac în zilele festivalului, în cursul dimineții, până la prânz, iar după-amiaza se dă startul turneelor. Câștigătorii turneelor (locurile I-III) vor primi diplome, cupe și premii.

De asemenea, la ASUS se organizeză tombole în fiecare zi a festivalului DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Tot la standul ASUS, vizitatorii au la dispoziție 10 PC-uri de gaming G20, pentru testare pe sistemul Free-to-Play.  Printre produsele și sistemele aduse de ASUS la DreamHack Cluj-Napoca se numără: G752, noul G20CA, desktop-ul de gaming compact pe platforma Skylake și placa video GTX 980.

Noutățile prezentate în premieră la DreamHack Cluj-Napoca 2015 sunt: ROG G11, desktop de gaming nou, tot pe Skylake;  ROG Maximus VIII Extreme, ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti  Castile Strix 2.0; ROG Swift PG279Q; Plăcile de sunet din gama Strix; Plăcile de gaming din gama Z170 (lansate în august, septembrie)

HTC îi așteaptă pe gameri cu două produse inovative. HTC Vive oferă cea mai captivantă experienţă a unui sistem de Realitate Virtuală. HTC și Valve au introdus sistemul sistemul de urmărire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, prin care te poți ridica, merge prin cameră şi poți explora spaţiul virtual, poți inspecta obiectele din orice unghi şi interacţiona cu adevărat cu mediul înconjurător. Stabilind un nou standard al performanţei, casca dispune de grafică de cea mai înaltă calitate, de o rată de 90 de cadre pe secundă şi o fidelitate audio incredibilă.

HTC One, modelul HTC One A9. Îmbinând tot ce e mai bun în designul şi inovaţia foarte apreciate ale HTC și având cel mai nou sistem de operare Android de la Google, acesta este un smartphone excepţional, care nu face compromisuri şi iese în evidenţă. Conceput pentru cei care vor o alegere mai bună, HTC One A9 este un smartphone care combină designul impresionant cu cele mai noi funcţii ale Android 6.0 Marshmallow, iar interfața HTC Sense completează o experienţă smartphone de neegalat.

La standul său, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake si Haswell-E, noua gamă de laptop-uri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming si 4K etc.

Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta vizitatorii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor – indiferent dacă vorbim despre un sistem de gaming sau de o stație de lucru profesională. De asemenea, pentru sistemele achiziționate cu ocazia evenimentului, toți vizitatorii DreamHack vor beneficia de o reducere de 10%. Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de Maguay și partenerii săi Intel, ASUS si HyperX.

La standul TP-LINK Romania, vizitatorii sunt așteptați să vadă cel mai tare router de gaming al TP-LINK, Archer C3200 triband. TP-LINK organizează turnee 1v1 de HearthStone și League of Legends, meciuri demonstrative de LoL cu premii, give aways și invitați supriză din categoria gamerilor profesioniști.

Logitech România va prezenta noile dispozitive de gaming anunțate worldwide în ultima lună de producător. Gamerii vor putea testa și admira noile seturi de căști G633 și G933 Artemis Spectrum, dar și noua tastatură G410 Atlas Spectrum. Noile căști sunt primele ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G integrate împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează și putând oferi o acuratețe precisă sunetului. Tastatura G410 deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură cu switch-uri mecanice, o rezistență crescută în timp, iluminare color inteligentă si un design tenkeyless.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați canalele oficiale DreamHack Cluj-Napoca www.dreamhack.ro  Facebook page și Twitter page. De asemenea, nu uitați să utilizaţi join the event on Facebook.

Informații suplimentare se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro și facebook.com/dreamhack.ro

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular