10453282_812214682131302_92278146_n

Să recunoaștem, să fii student în București nu presupune doar să te duci la facultate și să te distrezi – care, în definitiv, sunt lucruri relativ ușoare (cu excepția nopților din sesiune, unele cu cafea, altele cu petrecere până dimineața). De fapt, studenția mai are anumite părți pe care nu le bagă nimeni în seamă în momentul în care se gândește unde și ce o să studieze.

De exemplu, când ești student din provincie, te muți în București fie la cămin, fie cu chirie și dintr-o dată îți dai seama că ești pe cont propriu. Trebuie să îți faci singur mâncare și curățenie, trebuie să îți repari singur anumite lucruri care se strică prin casă, cu alte cuvinte, trebuie să înveți să te descurci singur. Unde mai pui că trebuie să te și tunzi din când în când, iar frizerul/coafeza preferat/ă este la cel puțin 100 de kilometri distanță.

Să  presupunem un alt scenariu, în care ai cunoscut pe cineva (băiat sau fată, după caz) și ai vrea să ieșiți la un film, dar nu la mall, ci la un cinema ceva mai vechi, să fie puțin mai romantic. Problema e că nu prea ai habar pe unde se află cinema-urile clasice în București. După film, ar fi drăguț să mâncați ceva bun, dar nu prea scump (că na, bugetul e limitat). Unde te duci? La fast-food? Neah, nu cred. De unde să știi tu unde ai putea să mergi, când habar n-ai exact nici cum se numesc stațiile la care oprește autobuzul cu care te duci la facultate?

Păi, uite că s-au gândit niște oameni la treaba asta și au făcut un site, www.meritasaunu.ro, unde poți să găsești cam toate serviciile de care ai nevoie. Ce e foarte tare aici e că toate serviciile din toate categoriile, care variază de la localuri, la sport, asigurări, educație, divertisment, transport, modă etc., au recenzii făcute de utilizatori, de alți oameni care au fost în locurile respective și care au fost sau nu mulțumiți. Ca să vedeți cum funcționează site-ul, urmăriți clipul merităsaunu:

Frumusețea e că după ce ai fost într-un restaurant, la o sală de fitness, la un medic stomatolog sau la o spălătorie auto ș.a.m.d poți și tu să faci o recenzie locului respectiv pentru a ajuta alți utilizatori în alegerea unui serviciu potrivit pentru ei. Pe lângă asta, poți câștiga o masă pentru doi la un restaurant „care merită”, prin intermediul campaniei-concurs „Om cu păreri.”  Pentru mai multe detalii despre această campanie, accesați link-ul următor: https://meritasaunu.ro/Acasa/OmCuPareri.

Eu deja mă gândesc serios să caut un salon „care merită” prin apropierea casei, că m-am săturat să tot fac drumul până acasă doar ca să mă vopsesc. Cu ocazia asta, poate câștig și o cină la un restaurant drăguț la care am mai fost, dar pe care nu mi-l permit prea des. Sau poate o să-ncerc unul nou, poate chiar adăugat de tine pe www.meritasaunu.ro. Ce zici, te bagi?

Comments are closed.